Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ασφαιρα "πυρά" για την αμυντική βιομηχανία

Με ημερίδα και επιδίωξη συναντήσεων με τους αρμόδιους υπουργούς... αποφασίστηκε - σε χτεσινή σύσκεψη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μετάλλου με σωματεία του χώρου - να διεκδικηθούν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά η αμυντική βιομηχανία. Επίσης, συζητήθηκε να προχωρήσει η Ομοσπονδία σε κινητοποίηση αγνώστου μορφής που θα... αποφασιστεί μετά την 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ στις 23 Οκτώβρη.

Στη σύσκεψη εκτός από το προεδρείο της ΠΟΕΜ, συμμετείχαν εκπρόσωποι των σωματείων της ΕΑΒ, ΕΒΟ, ΠΥΡΚΑΛ, "Ναυπηγείων Σκαραμαγκά" και "Ναυπηγείων Ελευσίνας".

Στην παρέμβασή του ο Δ. Τσιουμπρής,υπογραμμίζοντας την ανάγκη αγωνιστικής και συντονισμένης αντίδρασης, πρότεινε: Την ερχόμενη Τετάρτη που οι εργαζόμενοι της ΠΥΡΚΑΛ πραγματοποιούν στάση εργασίας και πορεία στο μέγαρο Μαξίμου, να γίνουν στάσεις εργασίας και συνελεύσεις ενημέρωσης σε όλα τα εργοστάσια των αμυντικών βιομηχανιών. Πραγματοποίηση νέας στάσης εργασίας και κοινής συγκέντρωσης των εργαζομένων όλων των αμυντικών βιομηχανιών. Επίσης την κήρυξη από την ΠΟΕΜ, 24ωρης απεργίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ