Κυριακή 23 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μεγάλη συγκέντρωση για τα 80χρονα του Κόμματος

Ολοι και όλες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Κυριακή 14 Δεκέμβρη, στις 6 το απόγευμα στη μεγάλη πολιτική - πολιτιστική συγκέντρωση

Με μεγάλη πολιτική - πολιτιστική συγκέντρωση, στις 14 Δεκέμβρη, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το ΚΚΕ τιμάει τα 80 χρόνια από την ίδρυσή του, τα 80 χρόνια της βασανιστικής, ορισμένες φορές, αλλά ηρωικής πορείας και της πατριωτικής δράσης του υπέρ των συμφερόντων της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων της χώρας. Την Κυριακή 14 Δεκέμβρη, ξεκινώντας τις γιορταστικές εκδηλώσεις για τα 80χρονά του, το ΚΚΕ καλεί σε νέους αγώνες, "για να ξημερώσουν στη χώρα μας καλύτερες μέρες".

Στη σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφέρεται συγκεκριμένα:

Ο χρονιάτικος τιμητικός γιορτασμός για τα 80χρονα του ΚΚΕ ξεκινάει την Κυριακή 14 Δεκέμβρη, με μεγάλη πολιτική - πολιτιστική συγκέντρωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ώρα 6 το απόγευμα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης και θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό - πολιτιστικό πρόγραμμα προς τιμήν των 80 χρόνων του Κόμματος, των αγώνων του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα σε όλους όσοι αγωνιούν και ανησυχούν για το παρόν και το μέλλον του τόπου και ιδιαίτερα στην εργατική τάξη και στη νεολαία της Αθήνας, του Πειραιά, του ευρύτερου Νομού Αττικής, να δώσουν στη μεγάλη αυτή συγκέντρωση το μαχητικό τους "παρών".

Καλεί του κομμουνιστές, τους οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ, τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κινητοποίηση και παρουσία στην εκδήλωση χιλιάδων εργατών και εργατριών, άλλων εργαζομένων, νέων, γυναικών, ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης, απόμαχων της δουλιάς.

Η εκδήλωση για τα 80χρονα του ΚΚΕ μπορεί και πρέπει να αποτελέσει, ταυτόχρονα με την απόδοση τιμής σε μια ηρωική πορεία, συμβολή στον αγώνα για τη δημιουργία του αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου πάλης και αφετηρία νέων προσπαθειών για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 14 Δεκέμβρη το ΚΚΕ τιμάει τις στρατιές των νεκρών του και του λαϊκού κινήματος.

Την Κυριακή 14 Δεκέμβρη το ΚΚΕ καλεί σε νέους αγώνες, "για να ξημερώσουν στη χώρα μας καλύτερες μέρες".

ΖΗΤΩ ΤΑ 80ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ