Σάββατο 29 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Λείπουν ακόμα οι δάσκαλοι

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Γ' Γραφείο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομαρχίας Αθήνας πραγματοποίησαν χτες το μεσημέρι γονείς, δάσκαλοι και γυμναστές του Δήμου Περιστερίου, διεκδικώντας άμεσα διορισμούς εκπαιδευτικών για τα σχολεία του δήμου.

Οι γονείς μαζί με τους γυμναστές είχαν ειδοποιήσει τον Προϊστάμενο του γραφείου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ότι θα τον "επισκεφτούν" για να τους δώσει απαντήσεις για το πότε θα δοθεί λύση στο αίτημά τους για το διορισμό εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στα σχολεία του Περιστερίου. Ομως, ο προϊστάμενος της ΠΕ απουσίαζε επειδή είχε "σύσκεψη". Οι γονείς προσπάθησαν επίσης, όλη την ώρα που βρίσκονταν στο Γραφείο, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας για να πάρουν απάντηση για το πότε θα γίνουν οι διορισμοί, όπου και πάλι πήραν την ίδια απάντηση, ότι όλοι ήταν κλεισμένοι σε "σύσκεψη".

Οι γονείς και οι γυμναστές των σχολείων απαιτούν άμεσα να διοριστούν εφτά γυμναστές, 2 δάσκαλοι δημιουργικής απασχόλησης, καθηγητές αισθητικής αγωγής (μουσικής - ζωγραφικής) και δάσκαλοι για τα τμήματα υποδοχής (παλιννοστούντες και αλλοδαπούς).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ