Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΕΡΡΕΣ
Γιορτάστηκαν τα 80 χρόνια ΚΚΕ

Μέσα σε μια ιδιαίτερη, ζεστή και συντροφική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το περασμένο Σάββατο, η συνεστίαση της ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ, για τα 80χρονα του Κόμματος.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΝΕ Σερρών, Θέμις Ιωσηφίδης και ακολούθησε μια ολιγόλεπτη, αλλά ιδιαίτερα συγκινητική σύνθεση αποσπασμάτων, από ποιήματα του Κ. Βάρναλη, του Γ. Ρίτσου και του Μπ. Μπρεχτ, που απάγγειλαν οι ηθοποιοί Αννα Δαλέσκα και Νίκος Καραγιώργος.Στην εκδήλωση μίλησε ο Τάκης Τσίγκας,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος αφού μετέφερε το συντροφικό και αγωνιστικό χαιρετισμό της ΚΕ του Κόμματος, αναφέρθηκε στην 80χρονη ηρωική πορεία του ΚΚΕ, τις σημερινές πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου των κομμουνιστών, με την οικοδόμηση του κοινωνικο- πολιτικού, αντιιμπεριαλιστικού, αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου.

Η συνεστίαση συνεχίστηκε με τραγούδια του αγώνα και πολλή λαϊκή και δημοτική μουσική, ενώ οι εκατοντάδες φίλοι, οπαδοί και μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ τραγούδησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ