Κυριακή 21 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΔΙΕΘΝΗ
Σα δεν ντρέπονται...

Η Β. Παπανδρέου πήρε έγκαιρα το μήνυμα του πρωθυπουργού για την ανάγκη προπαγάνδισης των αποτελεσμάτων της κυβερνητικής πολιτικής. Το κακό γι' αυτήν - και το ακόμα χειρότερο για όλους μας, αφού έτσι αποκαλύπτεται η αντίληψη των κυβερνώντων για τους ιθαγενείς που κυβερνούν - είναι ότι ταύτισε την αναγκαία για τους "εκσυγχρονιστές" προπαγάνδα, με μια πρωτοφανή όσο και προκλητική παρέμβαση για το τι θα περιλαμβάνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι που θα στρώσουμε την επόμενη βδομάδα.

Ετσι, λοιπόν, έστειλε στα ΜΜΕ τον σχετικό φετφά, σύμφωνα με τον οποίο ο καλός Ελληνας του 1998 δικαιούται να ξοδέψει 25.861 δραχμές, για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι του! Μόνο και μόνο τόσο. Δραχμή απόκλιση, αφού στην υπουργική λίστα προσδιορίζονται με ακρίβεια και οι ποσότητες και οι ποιότητες των ειδών που θα αγοράσουμε.

Και μην αποτολμήσει κανένας αήθης, μπαταχτσής ή γαϊδούρι να ρωτήσει (έστω και να αναρωτηθεί) πόσο θα κοστίσει το τραπέζι που θα στρώσει η Β. Παπανδρέου και οι "εκσυγχρονιστές" υπουργοί συνάδελφοί της με τους μισθούς των 2 και 2,5 εκατομμυρίων το μήνα. Το μόνο που θα καταφέρει έτσι, θα 'ναι να φανερώσει ότι ανήκει στα "καθυστερημένα τμήματα της κοινωνίας", σε καιρούς που όλοι πρέπει να ξέρουμε ότι "οι πόρτες είναι ανοιχτές"...

Σα δεν ντρέπονται λιγάκι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ