Σάββατο 24 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πληθαίνουν οι επιπτώσεις στον τομέα της υγείας

Παρέμβαση του βουλευτή του ΚΚΕ Απ. Τασούλα σε Επερώτηση της ΝΔ

Το θέμα των επιπτώσεων από τον τελευταίο νόμο για την υγεία, έθιξε χτες στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Απόστολος Τασούλας,με αφορμή Επερώτηση της Νέας Δημοκρατίας που συζητήθηκε:

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο βουλευτής του ΚΚΕ: "Τα προβλήματα της υγείας στην Ελλάδα δεν μπορούν να λυθούν. Επειδή έγινε λόγος για το νέο νόμο, εμείς έχουμε την εκτίμηση ότι όσο εφαρμοστεί - γιατί δεν μπορεί να εφαρμοστεί - θα οξυνθούν παραπέρα τα προβλήματα υγείας του ελληνικού λαού. Δεν πρόκειται να έχουμε βελτίωση της φροντίδας και της υγείας".

Παράλληλα, έκανε λόγο για επιμέρους χώρους της υγείας, λέγοντας πως "στην πρωτοβάθμια υγεία τα αγροτικά ιατρεία δε λειτουργούν", "έχουμε έλλειψη στο προσωπικό των κέντρων υγείας 40% - 50%", ενώ "προβλήματα επίσης έχουμε στο ΙΚΑ. Τα προνοιακά ιδρύματα τα έχετε διαλύσει, τα περνάτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους ίδιους του κατοίκους να πληρώνουν από την τσέπη τους".

Κατέληξε, σημειώνοντας ότι σύντομα θα φανούν ακόμα περισσότερο οι επιπτώσεις και με τους δείκτες της δημόσιας υγείας της χώρας, καλώντας την κυβέρνηση να αλλάξει άμεσα πολιτική στάση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ