Πέμπτη 5 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Νέα

NAI, NAI, αυτό ήταν που μας έλειπε τόσον καιρό και δεν είχαμε ισορροπία σ' αυτόν τον τόπο. Ενα κόμμα με τον Σουφλιά, τον Μάνο και τον Κοντογιαννόπουλο!

***

Αξίζει να δημιουργηθεί για έναν και μόνο λόγο. Να ικανοποιήσει την περιέργειά μας στο εξής σημείο: Οταν η (μέχρι τώρα) ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να βρουν σημεία πολιτικής διαφοροποίησης μεταξύ τους, πώς θα τα καταφέρει ένα τέτοιο νέο κόμμα να κρατήσει αποστάσεις και από τους δύο;

***

Εκτός, αν νομίζουν ότι ...πρωτοτυπούν ο Μάνος με τις ιδιωτικοποιήσεις του και ο Σουφλιάς με τις συναινέσεις του.

***

Πάντως, συμβάλλοντας στο συνολικότερο πολιτικό προβληματισμό, προτείνουμε το όνομα: ΦΙ.ΔΙ (Φιλελεύθεροι Διαγραμμένοι) με σήμα τον ...Οφι!

***

Αυτός που μέσα στον όλο χαμό έχει προκύψει ως ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νο 2 είναι ο Κεφαλογιάννης, που εμφανίζεται σε όλα τα κανάλια "αντ' αυτού" (δηλαδή του προέδρου).

***

Και ο πρώτος Βαρόνος!

***

Οσο για τον Μητσοτάκη, πώς τα κατάφερε πάλι έτσι, πώς τους έμπλεξε όλους, πώς έφερε τα πάνω - κάτω, χωρίς να πάθει τίποτε ούτε αυτός ούτε η κόρη του, είναι απορίας άξιον.

***

Λέτε να ήτανε εξαρχής δικό του σχέδιο για να μείνει ...μόνος εναντίον του Καραμανλή;

***

ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ τέθηκαν σε λειτουργία, προκειμένου να μας ενημερώσουν για τα φορολογικά, πώς θα φτιάξουμε τη δήλωσή μας, τα έντυπα Ε - 1 ως ...Ε - Απειρο κλπ.

***

Οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε στην κυβέρνηση, πως στους τομείς της κυβερνητικής δράσης, όπου ...μας τα παίρνει, και εκσυγχρονίζεται και διαμορφώνει ανάλογα τις υπηρεσίες της.

***

Σύνθημά τους: Δε θα γλιτώσει κανείς...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ