Πέμπτη 5 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Παραμένουν τα ερωτηματικά

"Μπαμ" έκαναν ορισμένα δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων, σχετικά με την αγορά ελικοπτέρων παντός καιρού από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ότι είναι υπαγορευμένα από... αρμόδιους παράγοντες.

Τα σχετικά δημοσιεύματα γράφτηκαν ως φαίνεται με ένα και μόνο σκοπό: Να... υπερασπίσουν τα συμφέροντα της μίας και μόνης εταιρίας που έχει προταθεί από την 15μελή επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών για την αγορά των ελικοπτέρων. Συγκεκριμένα, από τους συντάκτες αναφέρεται ότι στις 27 του περασμένου μήνα το υπουργείο ανακοίνωσε ότι είναι όλα έτοιμα για την υπογραφή της προμήθειας (βέβαια αυτή την ανακοίνωση την... είδαν μόνοοι συγκεκριμένοι συντάκτες) και ότι τα "σχέδια" του υπουργείου "χάλασαν", όταν στη διάρκεια σύσκεψης της διακομματικής επιτροπής για την αγορά των ελικοπτέρων υποβλήθηκε ένσταση από εκπρόσωπο κόμματος, με το εύλογο αίτημα να συμμετάσχουν και άλλες εταιρίες στο διαγωνισμό. Αυτή ακριβώς η εξέλιξη, ήταν που δεν άρεσε σε... κάποιους.

Και, βέβαια, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας διέψευσε χτες τα σχετικά δημοσιεύματα. Τα ερωτηματικά και οι απορίες, όμως, παραμένουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ