Παρασκευή 6 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
Περίεργη τακτική...

Ερωτηματικά προκάλεσε προχτές κατά την Ολομέλεια της διοίκησης της Ομοσπονδίας Φαρμάκου, η άρνηση έξι μελών της - που εκλέχτηκαν με το κοινό ψηφοδέλτιο των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και "Αυτόνομη Παρέμβαση" - να συμμετάσχουν στο προεδρείο της Ομοσπονδίας. Τα έξι μέλη της διοίκησης απέρριψαν την πρόταση της πλειοψηφίας να συγκροτηθεί αντιπροσωπευτικό προεδρείο.

"Δε γνωρίζουμε αν η άρνηση αυτή είναι προσπάθεια συντήρησης του πολωτικού κλίματος που επιχειρήθηκε να περάσει στο Συνέδριο και αποδοκιμάστηκε από τους συνέδρους, αν είναι απλώς άρνηση επειδή δεν υπάρχει διάθεση για προσφορά ή αν σημαίνει κάτι άλλο ενόψει και του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ" τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αρχαιρεσίες που έγιναν στις 22 Φλεβάρη για την εκλογή νέας διοίκησης στην Ομοσπονδία ανέδειξαν πρώτη δύναμη την "Προοδευτική Κίνηση Φαρμάκου",συνδυασμός που υπάρχει από την ίδρυση της Ομοσπονδίας και που στηρίχτηκε από την ΕΣΑΚ και άλλους συνδικαλιστές και έλαβε εννέα έδρες. Οι τρεις παραπάνω παρατάξεις τη μέρα του Συνεδρίου αποφάσισαν να συγκροτήσουν κοινό ψηφοδέλτιο, υποψήφιοι του οποίου κατέλαβαν έξι έδρες στη διοίκηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ