Παρασκευή 20 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΕΡΑΣΕ ένας χρόνος από τότε που ο σύντροφός μας Γ. Τρικαλινός "έφυγε" για το στερνό του ταξίδι. Η απουσία του, ιδιαίτερα για μας του "Ριζοσπάστη", που τον ζήσαμε από κοντά, ήταν είναι και θα είναι πάντοτε αισθητή (σελίδα 13).

ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ της αντιπαράθεσής του με την Παλαιστινιακή Αρχή ανεβάζει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου δηλώνοντας, ότι όποιες προτάσεις και αν κατατεθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μόνο το Ισραήλ θα λάβει τις τελικές αποφάσεις (σελίδα 14).

ΠΡΟΤΑΣΗ διαλόγου και συνεργασίας μαζί της, απηύθυνε χτες στους δυσαρεστημένους οπαδούς, μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η "Αγωνιστική Κίνηση Δημοτών" Ηρακλείου (σελίδα 22).

ΧΩΡΙΣ επιστημονική και υλικοτεχνική υποδομή, σαφή στόχο, λόγο ύπαρξης και ουσιαστική οντότητα, κρίνονται τα Προγράμματα Σπουδών Επιλογής που ιδρύονται στο Πολυτεχνείο της Κρήτης! (σελίδα 25).

ΣΤΟ "ΠΙΑΤΟ" των εργολάβων και των καταπατητών προσφέρει η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ, το "φιλέτο" που λέγεται Υμηττός, αφού επιμένει στην κατασκευή της δυτικής περιφερειακής λεωφόρου, με επιφανειακή χάραξη και όχι σε σήραγγα (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ