Παρασκευή 3 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυβερνητικές απορίες

Κάτι ιδιαίτερα περίεργο πρέπει να συμβαίνει με την υπόθεση ξεπουλήματος της ΣΟΦΤΕΞ, που η κυβέρνηση χειρίζεται με πλήρη μυστικότητα και σε αγαστή συνεργασία με "εκλεκτούς" επιχειρηματίες.

Μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι το υπουργείο Ανάπτυξης, αντί να διαψεύσει - όπως συνηθίζει - το χτεσινό δημοσίευμά του "Ρ", που έφερε τους κυβερνώντες να θέλουν στο τιμόνι της ΣΟΦΤΕΞ τον Π. Ζερίτη, περιορίστηκε να αναθέσει σε κάποιους παράγοντες, να... ρωτήσουν συντάκτη της εφημερίδας μας, πού στηρίζονται οι εκτιμήσεις του σχετικού δημοσιεύματος.

Δηλαδή - σα να λένε - κάπως έτσι είναι τα πράγματα, αλλά εσείς πώς και από πού το γνωρίζετε, αφού δεν το έχουμε ακόμη μεθοδεύσει καταλλήλως, ώστε να είναι και ανακοινώσιμο;

Κατά τα άλλα, η αρμόδια υφυπουργός Ανάπτυξης αντί να ενημερώσει, ως όφειλε, τους εργαζόμενους που είναι και οι μόνοι που ενδιαφέρονται πραγματικά για την εταιρία, αρκείται στο να δηλώνει επισήμως, ότι δεν επιτρέπεται εν καιρώ διαπραγματεύσεων να ενημερώσει για τις προσφορές και ανεπισήμως να "διαρρέει" διάφορα άνευ ουσίας στοιχεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ