Παρασκευή 24 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ισχυρότερη παρουσία του ΚΚΕ στο "Ιντερνετ"

Ισχυρότερη θα είναι από τη Δευτέρα η παρουσία του ΚΚΕ στον Παγκόσμιο Ιστό Πληροφοριών (World Wide Web) με την επίσημη έναρξη λειτουργίας του κόμβου του στη διεύθυνση http://www.kke.gr και τις νέες σελίδες με πλούσιο περιεχόμενο που θα μεταδίδονται μέσω αυτού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ιδιαίτερα χρήσιμες θα μπορούσαν να φανούν οι σελίδες αυτές στα μέλη και τις οργανώσεις του κόμματος που διαθέτουν πρόσβαση στο "Ιντερνετ", αφού θα αποτελούν μεταξύ άλλων ένα ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο αρχείο όλων των δημοσιευμένων αποφάσεων και επεξεργασιών του. Εξίσου χρήσιμες θα είναι όμως και σε κάθε άνθρωπο που αναζητά την αλήθεια για τις κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα μας και στον κόσμο και "τολμά" να ακούσει την άλλη άποψη, την άποψη του ΚΚΕ, από πρώτο χέρι και όχι πετσοκομμένη και διαστρεβλωμένη όπως παρουσιάζεται συνήθως - όταν παρουσιάζεται - από τα αστικά ΜΜΕ. Οι Ελληνες του εξωτερικού, ειδικότερα, αποκτούν ένα επιπλέον κανάλι επικοινωνίας με το ΚΚΕ, πέρα από την άμεση επικοινωνία με τις κομματικές οργανώσεις του σε όσες χώρες υπάρχουν.

Με το ξενόγλωσσο περιεχόμενό του και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει, ο κόμβος του ΚΚΕ στο "Ιντερνετ" αναμένεται να προκαλέσει και διεθνές ενδιαφέρον μεταξύ των αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων όπου Γης. Τα σχόλια, οι ιδέες και οι προτάσεις γι' αυτή τη νέα παρουσία του ΚΚΕ στο Web είναι καλοδεχούμενα στη διεύθυνση mailbox

  • kke.gr.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ