Πέμπτη 11 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επιδημία τραυματισμών

Επιδημία τραυματισμών, κάποιοι απ' τους οποίους αρκετά σοβαροί, έπληξε ορισμένες από τις ομάδες που βρίσκονται στη Γαλλία. Εκτός του Ραβανέλι, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές αποχαιρέτισαν πολύ πρόωρα τη διοργάνωση. Ο αμυντικός της εθνικής ομάδας της Νιγηρίας Τζέρο Σακπόκε και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Ν. Αφρικής Αντρέ Αρέντσε. Τις θέσεις τους πήραν ο Μόμπι Οπαράκου, που αγωνίζεται στην Καπελέν, ομάδα της Β εθνικής κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος καιο Πολ Εβανς, που παλιότερα είχε αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα και στη Λιντς.

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο βασικός τερματοφύλακας του Ιράν, Αχμάντ Αμπεντζαντέχ. Το πρόβλημα για τον εκλέκτορα ταλεμπί μεγιστοποιείται, αφού οι δύο αναπληρωματικοί του είναι νεαροί και άπειροι.

Απ' τον... κανόνα δεν ξέφυγε και η Ν. Κορέα. Ο μέσος Τσόι Σανγκ Γιονγκ τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης. Σίγουρα θα απουσιάσει ο επιθετικός Χβανγκ Σαν Χονγκ που χτύπησε στο γόνατο το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Κίνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ