Πέμπτη 11 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΑΥΣΤΡΙΑ
Κρύβει παγίδες

Τα "λιοντάρια" του Καμερούν στις 10 μ.μ. (ΕΤ 1) στο στάδιο Μινισιπάλ της Τουλούζ θα κοντραριστούν με την Αυστρία. Το ματς κρύβει... παγίδες αφού και τα δυο συγκροτήματα είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο.

Ο αρχηγός του Καμερούν, Φρανσουά Ομαμ Μπιγίκ, δήλωσε: "Η ομάδα μου είναι ένας συνδυασμός νέων και παλιών παικτών, διψασμένων για νίκες. Οι πιο έμπειροι παίχτες ξέρουν ότι πρέπει να αλληλοβοηθηθούμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη στον πρώτο μας αγώνα με αντίπαλο την Αυστρία". Ο συμπαίχτης του, Ριγκομπέρτ Σονγκ, ο οποίος έπαιζε στη γαλλική Μετς, είπε: "Αυτό το χρόνο γνώρισα καλά τα γαλλικά γήπεδα και γι' αυτό το λόγο νιώθω σαν να παίζω στο σπίτι μου μπροστά σ' ένα κοινό που ήδη γνωρίζω. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι ένα μεγάλο ατού στο πρώτο μας παιχνίδι".

Η πιθανή σύνθεση του Καμερούν: 1. Σονγκό, 4. Σονγκ, 5. Καλά, 6. Νιανκά, 3. Βόμε, 8. Ανγκιμπό, 10. Μ' Μπόμα, 14. Σίμο, 15. Ν' Ντο, 18. Ιπούα, 7. Μπιγίκ.

Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Χέρμπερτ Προχάσκα περιμένουν σχεδόν τα... πάντα από τις βεντέτες Αντρέας Χέρτζογκ και Αντον Πόλστερ. Αυτό προσπαθεί να αποβάλει ο κόουτς, όμως δεν είναι τόσο εύκολο αφού η "ασπρόμαυρη" ομάδα δεν έχει αυτοπεποίθηση. "Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά στην πρεμιέρα. Αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με το Καμερούν, όλα στη συνέχεια θα είναι καλύτερα για μας. Θα αποβάλουμε το άγχος", υποστηρίζει ο Προχάσκα που ξέρει καλύτερα απ' όλους τις δυνατότητες της... άλλοτε Βούντερτιμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ