Πέμπτη 18 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
χεράκια

ΚΟΝΤΑ στην ανανέωση της σύμβασης με τον Σ. Κόκκαλη για το ΞΥΣΤΟ βρίσκεται η κυβέρνηση μετά το "πράσινο φως" που άναψε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους σε πρόσφατη γνωμάτευσή του (σελίδα 13).

ΚΑΤΑ των κυβερνητικών σχεδιασμών μετατροπής του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων σε Ανώνυμη Εταιρία, τάχθηκε στην προχθεσινή συνεδρίασή του, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αθήνας (σελίδες 24 - 25).

ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ μιας ακόμα δίωξης αντιδημοκρατικού χαρακτήρα κινεί ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Δαμασκηνός. Σήμερα δικάζεται η καθηγήτρια της γερμανικής φιλολογίας Εύα Ανδρουστοπούλου, με την κατηγορία ότι προσπάθησε να προσηλυτίσει τους μαθητές της και να τους ωθήσει προς το βουδισμό! (σελίδα 28).

ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ Μουσείο, το οποίο υπάρχει πάνω από 30 χρόνια χάρη στην αυταπάρνηση ανθρώπων που το υπηρέτησαν, "λυγίζει" εξαιτίας της κυβερνητικής αναλγησίας και άλλων "προτεραιοτήτων" του υπουργείου Πολιτισμού (σελίδα 31).

ΠΡΕΜΙΕΡΑ αύριο των Γενικών Εξετάσεων για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας, με το μάθημα της Εκθεσης, που θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι των Α', Β' και Γ' Δέσμεων (σελίδα 40).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ