Παρασκευή 31 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
24Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι πολυθεματικές προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του 24ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", σε όλη τη χώρα. Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα και τις επόμενες μέρες είναι οι εξής:

  • Σήμερα:

- Στα Προσφυγικά της Πάτρας, με θέμα: "Τοπική Αυτοδιοίκηση και νεολαία". - Στην παραλία Ποταμιάς Θάσου, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: "Τοπική Αυτοδιοίκηση και νεολαία", με ομιλήτρια τη Νένα Νικοπολητίδου,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με θέμα: "Παιδεία".

- Στην Αλεξανδρούπολη, διήμερο εκδηλώσεων με τουρνουά μπάσκετ, αφιερωμένο στον αγώνα για μαζικό λαϊκό αθλητισμό. Οι αγώνες και για τις δύο μέρες θα διεξαχθούν στο Εθνικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης, από τις 7 - 9 μ.μ.

  • Αύριο Σάββατο:

- Το ΝΣ Αρτας της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση, στον Αγ. Σπυρίδωνα Αρτας, με θέμα: "Νεολαία και ανεργία", με ομιλητή το Δημήτρη Παπατολίδη,μέλος του Γραφείου Περιοχής της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Θα ακολουθήσει συναυλία.

- Η ΝΟ Καρδίτσας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λεονταρίου, με θέμα: "Τα προβλήματα της νεολαίας και ο ρόλος της στις Δημοτικές - Νομαρχιακές εκλογές". Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση προοδευτικού βιβλίου, ενώ μετά την ομιλία, θα ακολουθήσει συναυλία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

- Στο Λιμανάκι της Αρτέμιδας στη Λούτσα, στις 7μ.μ., με θέμα: "Ναρκωτικά".

- Στον Αϊ - Μαθιά Κέρκυρας, με θέμα: "Παιδεία".

- Στη Σκάλα Καλλιράχης Θάσου, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: "Δημοτικές - Νομαρχιακές εκλογές", με ομιλήτρια τη Νένα Νικοπολητίδου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στα Γιαννιτσά, στο Πάρκο Δημοτικού Ραδιοφώνου, στις 8 μ.μ., με θέμα: "Τοπική Αυτοδιοίκηση και νεολαία", με ομιλήτρια την Μαρία Μπόσκου,βουλευτίνα του ΚΚΕ.

- Στον Αμπελώνα Λάρισας, με θέμα: "Ειρήνη".

- Στην Αγρα της Μυτιλήνης, με θέμα: "Ειρήνη".

- Στους Φούρνους Ικαρίας.

- Στον Παλαμά Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ