Πέμπτη 6 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πολιτική αθλιότητα

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

"Αθλια" χαρακτηρίζει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ την απόφαση της κυβέρνησης να θέσει σε "αργία" από την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου την Βέρα Νικολαϊδου.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

"Σε ένα ρεσιτάλ πολιτικής αθλιότητας η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κλιμακώνει τη βρόμικη επίθεσή της κατά της Βέρας Νικολαϊδου, στελέχους του ΚΚΕ, θέτοντας την πρώην δήμαρχο Νίκαιας και υποψήφια δήμαρχο στις επερχόμενες εκλογές, σε "αργία" από την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου και μάλιστα στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου.

Η μεθοδευμένη αυτή πολιτική δίωξη, που στήθηκε από τα κυβερνητικά επιτελεία και τον δήμαρχο Νίκαιας Β. Τράπαλη, είναι πρωτοφανής, αφού έχουν απορριφθεί με τεκμηριωμένα στοιχεία όλες οι συκοφαντίες.

Η άθλια αυτή κυβερνητική απόφαση δεν είναι τυχαία. Εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση να συγκρατήσει, με κάθε μέσο, δυνάμεις, μπροστά στην ογκούμενη αγανάκτηση από την αντιλαϊκή της πολιτική. Δείχνει τον πανικό που έχει καταλάβει τα κυβερνητικά επιτελεία μπροστά στο κλίμα συσπείρωσης ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων στα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και στη συγκεκριμένη περίπτωση στην εργατούπολη της Κοκκινιάς.

Ας μην έχει αυταπάτες η κυβέρνηση ότι με τη συκοφαντία, τα ψέματα και την παραπληροφόρηση και διάφορες σκευωρίες θα καταφέρει να μην εκφραστεί η αγανάκτηση των εργαζομένων για την αντιλαϊκή της λαίλαπα.

Την απάντηση θα την πάρει και στη Νίκαια και πανελλαδικά, τον Οκτώβρη στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές με την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ