Παρασκευή 21 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ επιτυχία σημείωσε ο συνδυασμός ΔΕΑΣ, που υποστηρίχτηκε από την ΕΣΑΚ, στο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, αναδεικνυόμενος σε πρώτη δύναμη στο Διοικητικό Συμβούλιο και κατακτώντας, ταυτόχρονα, την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών (σελίδα 8).

ΧΑΡΗ στη διάθεση των ναυτεργατών, να διεκδικήσουν αγωνιστικά τα δικαιώματά τους, ο εφοπλιστής Κ. Αγαπητός αναγκάστηκε να καταβάλει στα πληρώματα των επιβατικών πλοίων "Σαντορίνη" και "Απόλλων Εξπρές" τα δεδουλευμένα από τα εξπρές (έκτακτα) δρομολόγια (σελίδα 9).

ΜΕ ΤΟ ΦΤΗΝΟ αγροτικό πετρέλαιο "παίζει" πάλι η κυβέρνηση, που τώρα προσανατολίζεται να ανακοινώσει τη χορήγηση πετρελαίου θέρμανσης για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Το τι θα γίνει ακριβώς και με ποιο τρόπο, αναμένεται να οριστεί μέσα στις επόμενες μέρες και στη συνέχεια να ανακοινωθεί πομπωδώς από τον πρωθυπουργό ως "παροχή", στην 63η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης (σελίδα 12).

ΜΕ ΣΤΟΧΟ να πλουτίσει το οπλοστάσιο εκείνων που θέλουν την κατάργηση των εργασιακών και άλλων κατακτήσεων των εκπαιδευτικών και παράλληλα να βγάλουν "λάδι" την αντιεκπαιδευτική και αντιλαϊκή πολιτική συνεχίζεται ο "πόλεμος" ενάντια στους εκπαιδευτικούς με αφορμή τα αποτελέσματα του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που ανακοινώθηκαν χτες (σελίδα 24).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ