Κυριακή 18 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΔΙΕΘΝΗ
Προσβολή στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ

Κάποιοι (διάβαζε κυβέρνηση και ισχυροί υποστηρικτές της), θεωρούν ότι οι ψηφοφόροι των αγωνιστικών συνδυασμών που στήριξε το ΚΚΕ είναι "ευάλωτοι" στις πιέσεις και τα εκβιαστικά διλήμματα, έχουν "μειωμένη αντίσταση" στα "αντιδεξιά μέτωπα", ότι, γενικά, μπορούν να τους κουμαντάρουν, να τους ποδηγετούν, να τους κατευθύνουν ακόμα και την ψήφο τους εκεί που εκείνοι θέλουν!

Πιστεύουν ότι είναι πρόβατα που μπορούν να τα οδηγήσουν στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ και ότι μπορούν να υφαρπάξουν την ψήφο τους για να τη μετρήσουν υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής!

Φίδι που τους έφαγε. Ο ψηφοφόρος του ΚΚΕ δεν είναι ο οποιοσδήποτε τυχαίος ψηφοφόρος. Εχει διαμορφωμένη άποψη και συνείδηση, γνωρίζει πολύ καλά τις αιτίες, έχει εμπιστοσύνη στο Κόμμα και τους κομμουνιστές με τους οποίους ζει καθημερινά και αγωνίζεται. Με άλλα λόγια, ο ψηφοφόρος του Κόμματος όχι μόνο δε συμβιβάζεται και δεν υποτάσσεται στη σημερινή άθλια κατάσταση που δημιουργήθηκε από την αντιλαϊκή πολιτική, αλλά επιθυμεί παθιασμένα να αλλάξει και να ανατρέψει αυτή την πολιτική και τους πρασινογαλάζιους διαχειριστές της.

Ας είναι σίγουροι ότι αυτή η άθλια επίθεση που γίνεται με κύριο στόχο τους αγωνιστές και ψηφοφόρους του ΚΚΕ που επιμένουν να αντιστέκονται, θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουν. Οι γκαιμπελίστικες μέθοδοί τους, τους προσβάλλουν κατάφωρα, τους πεισμώνουν και τους εξοργίζουν. Αυτό θα φανερώσουν οι κάλπες απόψε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ