Παρασκευή 27 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Επίδειξη "θάρρους" στον ΟΑΣΑ

Το... κουράγιο και το θάρρος να επισκεφθεί τα γραφεία του ΟΑΣΑ και να προπαγανδίσει τις αντιλαϊκές προτάσεις του για ξεπούλημα των αστικών συγκοινωνιών βρήκε χθες ο Κ. Καραμανλής, ακριβώς εξαιτίας του κυβερνητικού νομοσχεδίου που κινείται στην ίδια γραμμή με τις δικές του προτάσεις.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της ΝΔ με τις επισκέψεις αυτές στους εργασιακούς χώρους, όπως είχε κάνει παλιότερα και με την "Ολυμπιακή", επιχειρεί να στείλει μήνυμα στα "αφεντικά" ότι δε φοβάται την αναμέτρηση με τις "συντεχνίες" και αναλαμβάνει, ακόμα και από τώρα, το πολιτικό κόστος των νεοφιλελεύθερων επιλογών του.

Ο Κ. Καραμανλής, μετά τις συναντήσεις που είχε με τη διοίκηση του ΟΑΣΑ και τους φορείς των εργαζομένων, δήλωσε ότι η ΝΔ έχει ξεκάθαρη πολιτική για το θέμα των αστικών συγκοινωνιών και επιμένει στην κατεύθυνση της ιδιωτικοποίησή τους. Στην κατεύθυνση αυτή επανέλαβε τις προτάσεις του περί δημιουργίας πολυμετοχικών επιχειρήσεων, συμμετοχή των ΟΤΑ και ανεξάρτητη διοικητική αρχή με επιτελικό χαρακτήρα. Θεώρησε, μάλιστα, ως αυτονόητο ότι θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των πρώην ιδιοκτητών των ΣΕΠ.

Ο πρόεδρος του σωματείου Α. Κολλάς, άδραξε την ευκαιρία για θεατρική παράσταση και επίδειξη "αντιδεξιισμού", κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ για εμπάθεια και εκδικητική διάθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ