Σάββατο 12 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συγκεντρώσεις σε Στερεά - Εύβοια

ΧΑΛΚΙΔΑ (του ανταποκριτή μας).-

Στη Χαλκίδα,η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στην Πλατεία Αγοράς στις 10:30 το πρωί. Μέλη της απεργιακής επιτροπής επισκέφτηκαν και μοίρασαν ανακοινώσεις στα Ναυπηγεία Χαλκίδας και περιόδευσαν σε δημόσιες υπηρεσίες, ενώ κλιμάκιο συνδικαλιστών με τους Κ. Πάλη και Α. Τσακό, μέλη της διοίκησης του ΕΚ Εύβοιας, περιόδευσαν σε βιομηχανίες λευκού κρέατος "ΜΙΜΙΚΟΣ" και "ΚΕΛΑΪΔΙΤΗ" και άλλους χώρους.

Στη Φθιώτιδα η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 9:30 το πρωί στην Πλατεία Πάρκου της Λαμίας. Ηδη οι επισκέψεις συνδικαλιστών και μελών της απεργιακής επιτροπής έχουν καλύψει αρκετούς εργασιακούς χώρους. Κλιμάκια με μέλη της διοίκησης του ΕΚ Φθιώτιδας, Θ. Τσέτσο και Χρ. Αθανασίου και τους συνδικαλιστές Γ. Γιαννακόπουλο, Κ. Καλαπέτσα, Σπ. Λύτρα επισκέφτηακν με την ανακοίνωση στο χέρι τους χώρους των Τραπεζών ΕΤΕ, ΑΤΕ, Εμπορικής, Κεντρικής Ελλάδας, Κρήτης, Ιονικής και τις ΔΕΚΟ ΕΛΤΑ, ΟΤΕ, ΔΕΗ και κάλεσαν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία.

Στη Βοιωτία η απεργιακή επιτροπή σωματείων Λιβαδιάς καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία, ενώ κλιμάκια με τους συνδικαλιστές Σ. Καλέα, Μπ. Ευταξία, Κ. Τσάμη, Β. Ζιάρα πραγματοποιούν καθημερινά εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους.

Στη Φωκίδα,η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί στην Πλατεία Λαού της Αμφισσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ