Τρίτη 15 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεγάλη εκδήλωση του ΚΚΕ

Τη Δευτέρα, 21 Δεκέμβρη 1998, στον Περισσό, προς τιμήν όσων από την ηρωική γενιά της Αντίστασης συνεχίζουν να μάχονται και σήμερα μέσα από τις γραμμές του Κόμματος

Με μεγάλη εκδήλωση, που πραγματοποιεί η ΚΕ του ΚΚΕ τη Δευτέρα 21 Δεκέμβρη 1998, κλείνουν οι γιορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ,που άρχισαν πριν από ένα χρόνο, με τη μεγάλη εκδήλωση που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και με κεντρικό ομιλητή τον επίτιμο Πρόεδρο του Κόμματος Χαρίλαο Φλωράκη, και απλώθηκαν σ' όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε όλους τους συντρόφους και συντρόφισσες, που με τους αγώνες και με τη συνολική προσφορά τους στη 80χρονη διαδρομή του ΚΚΕ, ανέδειξαν και καταξίωσαν το ΚΚΕ σε πρωτοποριακή και αναντικατάστατη δύναμη της ελληνικής κοινωνίας. Η ΚΕ του ΚΚΕ τιμά όλους εκείνους και εκείνες, από την ηρωική γενιά της Αντίστασης, που συνεχίζουν να μάχονται και σήμερα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, για τη συνέχιση και εκπλήρωση της ιστορικής αποστολής του Κόμματος.

Στην εκδήλωση της Δευτέρας 21 Δεκέμβρη, που θα αρχίσει στις 7 το βράδυ στην Αίθουσα Συνεδρίων του Κόμματος, στον Περισσό,θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.Θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση με το έργο του Μπ. Μπρεχτ "Η εξαίρεση και ο κανόνας". Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση της Νάντιας Βαλαβάνη, σκηνοθεσία του Γιάννη Καλατζόπουλου, μουσική Τάσου Καρακατσάνη, σκηνικά Γιάννη Σκαρπερού και Στράτου Σαραντίδη και κοστούμια Νίκου Αδειλίνη.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Ο Γιάννης Τσικής, ο Νίκος Νικολαϊδης, ο Γεννάδιος Πάτσης, ο Νίκος Ξυθάλης, η Κατερίνα Αναστασίου, η Ελένη Λαζαράκη, η Μαρία Δαρζέντα, η Κατερίνα Ροβά και ο Γιάννης Καλατζόπουλος στο ρόλο του αφηγητή.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνεται με προσκλήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ