Τετάρτη 27 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Φταίει η αδιαλλαξία της ΟΛΜΕ!

Πλήρη κάλυψη και υποστήριξη στους χειρισμούς του Γερ. Αρσένη προσφέρει ο Κ. Σημίτης, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι πρόκειται για ενιαία "γραμμή" και στάση, με στόχο την επιβολή της αντιεκπαιδευτικής μεταρρύθμισης και το τσάκισμα του μαθητικού κινήματος.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά το χτεσινό ναυάγιο του διαλόγου Αρσένη - ΟΛΜΕ, δήλωναν χτες το βράδυ, αντιστρέφοντας πλήρως την πραγματικότητα, ότι αυτό που αποδείχτηκε είναι ότι "απέναντι στη διαλλακτικότητα της κυβέρνησης φάνηκε η αδιαλλαξία της ΟΛΜΕ"!

Ταυτόχρονα, όμως, προκειμένου να μην απομονωθούν πλήρως και για να συγκαλύψουν την αδιαλλαξία και τις προθέσεις τους, πρόσθεταν ότι "η γέφυρα του διαλόγου είναι πάντα ανοιχτή"!

Η στάση αυτή έρχεται να καταρρίψει την εικόνα του δήθεν διαλλακτικού και οπαδού του διαλόγου, που επιχείρησε να στήσει στην προχτεσινοβραδινή τηλεοπτική συνέντευξή του ο Κ. Σημίτης, όπου είχαν περισσέψει η διαβεβαιώσεις του τύπου ότι "κανένας δεν ξέρει το απόλυτα σωστό για την Παιδεία, αυτό πρέπει να ψάξουμε να το βρούμε όλοι μαζί" ή ότι "το θέμα δεν είναι πώς θα υπολογίζεται ο βαθμός της Β Λυκείου".

Νωρίτερα, χτες το μεσημέρι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κληθείς να σχολιάσει το χτεσινό γκάλοπ των "Νέων", με το οποίο επιβεβαιώνεται ότι έχει χρεοκοπήσει η κυβερνητική μεταρρύθμιση, ισχυρίστηκε ότι αυτό οφείλεται στο ότι οι πολίτες δεν είναι ενημερωμένοι!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ