Παρασκευή 19 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ των Ιταλών γαλακτοπαραγωγών κλιμακώνονται. Ενώ, λοιπόν, αντιπροσωπεία τους με τρακτέρ ήδη έφτασε στις Βρυξέλλες, οι υπόλοιποι έχουν λάβει θέσεις μάχης, παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους στις οδικές αρτηρίες της Βόρειας Ιταλίας (σελίδα 16).

ΠΑΡΑΝΟΜΗ και καταχρηστική - όπως ζήταγε η εταιρία, με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει - έκρινε, χτες το μεσημέρι, το Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας την 24ωρη απεργία, που είχε κηρύξει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στην επιχείρηση "Ελληνική Εταιρία Μπισκότων"...(σελίδα 21).

Η ΑΝΑΓΚΗ της ενίσχυσης του δημόσιου τομέα Υγείας επισημάνθηκε σε χτεσινή σύσκεψη φορέων, που έγινε με πρωτοβουλία της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας - Πειραιά (σελίδα 23).

ΑΥΡΙΟ,μπορείτε να φέρετε τα παιδιά σας στο μασκέ πάρτι, που πραγματοποιείται στο φουαγιέ της Αίθουσας Συνεδρίων της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, στο πλαίσιο πάντα των εκδηλώσεων του 2ου Διμήνου Πολιτιστικής Παρέμβασης, που διοργανώνουν το Πολιτιστικό Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ και το Πολιτιστικό Τμήμα του ΚΣ της ΚΝΕ (σελίδα 26).

ΕΝΩΠΙΟΝ των ευθυνών της θέτουν την κυβέρνηση, σχετικά με τους σχεδιασμούς, που εξυφαίνονται για την τσιμεντοποίηση και την κατασκευή δεξαμενών καυσίμων σε αρχαιολογικό χώρο του Λαυρίου, βουλευτές του ΚΚΕ μεΕρώτηση που κατέθεσαν στους υπουργούς Πολιτισμού, ΠΕΧΩΔΕ και Ανάπτυξης(σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ