Σάββατο 20 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Περί... "ανοιγμάτων"

"Ανοιχτοί" σε όλες τις αλλαγές που θα έχουν στόχο τη διαμόρφωση ενός δικαιότερου φορολογικού συστήματος, δηλώνουν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, ενόψει της έναρξης του "κοινωνικού διαλόγου" της ερχόμενης Πέμπτης.

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι η κυβέρνηση Σημίτη ήταν "ανοιχτή" σε βιομηχάνους, τραπεζίτες, εφοπλιστές, αλλά και σε Αμερικανούς, Ευρωπαίους κλπ. Ο καημένος ο Οτσαλαν αυτά τα "ανοίγματα" πλήρωσε. Αντίθετα, οι εκσυγχρονιστές, υπήρξαν πολύ "κλειστοί" σε κάθε λαϊκή διεκδίκηση, την οποία αντιμετώπισαν εχθρικά, εξαπολύοντας τόνους λάσπης και συκοφαντίας εναντίον εκείνων οι οποίοι δεν ομονοούσαν με τη σιδερόφραχτη λογική της νέας τάξης πραγμάτων...

Και φυσικά τα "ανοίγματα" των λογιστών της ΟΝΕ με αφορμή τις "αλλαγές" στο φορολογικό, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με τον τρόπο που τους αρμόζει. Τον τρόπο που αρμόζει σε στημένους "διαλόγους" κυβερνητικών μαϊντανών, οι οποίοι επιχειρούν να εξωραϊσουν το άθλιο, αντιλαϊκό οικοδόμημα που τόσα χρόνια σηκώνεται καταθλιπτικά σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ