Σάββατο 20 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Αρχίζει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη 23 Φλεβάρη 1999, οι εγγραφές στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της Τράπεζας Εργασίας. Οπως ανακοινώθηκε χτες από την τράπεζα, οι εγγραφές θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την Τρίτη 23 Μάρτη 1999.

Σύμφωνα με την απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης, οι μέτοχοι της τράπεζας δικαιούνται να αγοράσουν 3 νέες μετοχές με 12.000 δρχ. η καθεμία για κάθε 10 μετοχές που κατείχαν στις 29 - 1 - 1999. Οι ίδιοι μέτοχοι δικαιούνται ταυτόχρονα δωρεάν 3 νέες μετοχές για κάθε 10 που κατείχαν στην παραπάνω ημερομηνία (λόγω κεφαλαιοποίησης αποθεματικών). Οι εγγραφές με καταβολή μετρητών θα γίνονται μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας Εργασίας τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Η παράδοση των μετοχών θα γίνει από το ίδιο κατάστημα στο οποίο θα κάνει την εγγραφή του ο μέτοχος.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη ότι επειδή τόσο οι δωρεάν όσο και οι με καταβολή μετρητών νέες μετοχές δε δικαιούνται μέρισμα για τη χρήση 1998, θα παραδοθούν αμέσως μετά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που προγραμματίζεται για τα μέσα Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ