Κυριακή 28 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανανδρη επίθεση στα γραφεία της ΚΟΒ Περισσού

Την άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της, στην οδό Κολοκοτρώνη, προχτές βράδυ, από "σκοτεινούς κύκλους" και η οποία συνοδεύτηκε από το σπάσιμο της φωτεινής επιγραφής, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της, η ΚΟΒ Περισσού του ΚΚΕ.

Επισημαίνει ότι, η ιμπεριαλιστική επίθεση των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών και των Ευρωπαίων συμμάχων τους ενάντια στο γιουγκοσλαβικό λαό, με την υπογραφή και της κυβέρνησης Σημίτη και το γεγονός ότι το ΚΚΕ, είναι ο αταλάντευτος πολέμιός τους, δίνει σε ορισμένους σκοτεινός κύκλους τη δικαιολογία να χτυπήσουν το Κόμμα, που μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια τους τα οποία στρέφονται ενάντια σε όλους τους λαούς.

"Τέτοιες άνανδρες και εγκληματικές ενέργειες, που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν και να κάμψουν την αγωνιστική διάθεση για αντίσταση του λαού μας", τονίζει η ΚΟΒ Περισσού, "θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα για τους ιμπεριαλιστές και γι' αυτούς που τους υπηρετούν", και καταλήγει: "Οπως και οι αγωνιστές του '21 δεν "κάθισαν φρόνιμα" και πάλεψαν για τη λευτεριά μας, έτσι και εμείς οι κομμουνιστές, μαζί με όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, θα συνεχίσουμε αταλάντευτα τον αγώνα. Τα ΜΑΤ και τα σύγχρονα δολοφονικά δακρυγόνα τους δε θα μας σταματήσουν. Η συνέχεια θα γραφτεί στους δρόμους του αγώνα και όχι μόνο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ