Τετάρτη 14 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Επιστολή διαμαρτυρίας

Την "έντονη διαμαρτυρία" του για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του "Ρ", την Παρασκευή 9-4-99, εξέφρασε με επιστολή του προς το "Ρ" ο γενικός διευθυντής της ΝΕΤ κ. Νικηφόρος Αντωνόπουλος.Στο δημοσίευμα γινόταν λόγος για πληροφορίες της εφημερίδας όσον αφορά την κυβερνητική κατεύθυνση για "ήπια" μετάδοση από την κρατική τηλεόραση των γεγονότων που αφορούν στους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς κατά της Σερβίας.

Ο κ. Αντωνόπουλος στην επιστολή του αναφέρεται σε "ανώνυμους συκοφάντες της ΝΕΤ", χρησιμοποιώντας οξείς τόνους (κάνει λόγο για "αθλιότητα" και για "ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα" του "Ρ"), ενώ υποστηρίζει ότι "είναι ψευδέστατο" ότι υπήρξε ο ίδιος μεταφορέας εντολών της κυβέρνησης προς τους δημοσιογράφους της ΝΕΤ και πως "είναι ψευδέστατο και ότι υπάρχουν τέτοιες εντολές από την κυβέρνηση ή από οπουδήποτε αλλού".

Ο γενικός διευθυντής της ΝΕΤ με την επιστολή του, ουσιαστικά επαναλαμβάνει όσα ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή είχε ισχυριστεί, θέση την οποία ο "Ρ" είχε φιλοξενήσει την ίδια μέρα και στην ίδια σελίδα, παράλληλα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για την εγκυρότητα του οποίου ο "Ρ" δεν αμφιβάλλει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ