Πέμπτη 15 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κυβέρνηση σφαγέας και λιποτάκτης!

Χτες γράφαμε ότι μια νέα δίκη της Νυρεμβέργης, αντίστοιχη με εκείνη που δίκασε και καταδίκασε τους Ναζί για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας, θα είναι η απάντηση των λαών στα εγκλήματα που διαπράττει το ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια. Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του χτεσινού κειμένου και τα ανθρωπόμορφα σκουλήκια (ναι, σκουλήκια!) απέδειξαν ότι αυτή, η νέα Νυρεμβέργη, όχι απλώς θα τους καταδικάσει, αλλά θα τους καταδικάσει με συνοπτικές διαδικασίες. Ο πύραυλός τους, με τον οποίο εξοντώθηκαν χτες δεκάδες άμαχοι πρόσφυγες του Κοσσυφοπεδίου (πόσοι; 70; 80; ποιος ξέρει;), ο πύραυλος που υποτίθεται ότι εκτοξεύτηκε για τη σωτηρία (!) των προσφύγων, είναι επαρκής λόγος για να στηθούν στον τοίχο της ιστορίας τα καθάρματα του ιμπεριαλισμού. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε η προχτεσινή επίθεση κατά του τρένου, ακόμα κι αν δεν υπήρχε η επίθεση κατά αυτοκινήτων στους δρόμους του Βελιγραδίου, και μόνο η βόμβα εναντίον των προσφύγων είναι αρκετή. Είναι αρκετή για να στοιχειοθετηθεί το κατηγορητήριο και εναντίον των συνεργατών των δολοφόνων. Είναι αρκετή η εκατόμβη που προκάλεσε χτες το ΝΑΤΟ για να εισπράξει ο κ. Σημίτης και η κυβέρνησή του τα επίχειρα της υπογραφής της κάτω από το έγκλημα. Ο ελληνικός λαός πρέπει να το γνωρίζει: Οι δολοφονίες του ΝΑΤΟ στη Σερβία έχουν την υπογραφή της κυβέρνησης! Μόλις χτες, τη στιγμή ίσως που ο πιλότος του ΝΑΤΟ σημάδευε τους περιπλανώμενους πρόσφυγες, ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, δήλωσε ότι η δράση του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία "είναι νόμιμη"!

***

Αυτή η κυβέρνηση έχει σμπαραλιάσει κάθε έννοια δικαίου. Εχει χωθεί μέχρι το λαιμό στο αίμα που ρέει στα Βαλκάνια. Η υποτέλεια τούτης της κυβέρνησης σκοτώνει! Χτες, αυτή η συμμαχική των δολοφόνων κυβέρνηση, έδρασε ως κοινός ραγιάς. Ως δοσίλογος παλιάς κοπής. Οι "γερμανοντυμένοι" του τότε, ξαναγύρισαν σήμερα με τη στολή του ΝΑΤΟ! Εφτασε χτες η κυβέρνηση του κ. Σημίτη στο σημείο να δηλώσει κάτι που μόνο στις πιο μαύρες μέρες της μετεμφυλιακής Ελλάδας είχε ακουστεί: Οτι ο στρατός της Ελλάδας είναι ΝΑΤΟικός στρατός! Τόλμησε, τούτη η κυβέρνηση, να επαναφέρει στο προσκήνιο τις αλήστου μνήμης εποχές που ο αστικός πολιτικός κόσμος της χώρας υποδεχόταν τους Αμερικανούς, για να τους δείξει τους Ελληνες φαντάρους και να αναφωνήσει, σε άπταιστη διάλεκτο μπανανίας: "Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας"! Χτες, μόλις ο ναύτης του "Θεμιστοκλής" τάραξε τα ήρεμα νερά του κυβερνητικού βούρκου, του βούρκου της υποταγής στην οποία τσαλαβουτούν οι σύμμαχοι του Κλίντον (σ.σ.: είναι σύμμαχοι και του πιλότου που εκτέλεσε τους άμαχους πρόσφυγες), ανώτατοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης, δήλωναν προς το "Ρ": "Οποιος υπηρετεί στον ελληνικό στρατό, υπηρετεί σε στρατό χώρας - μέλους του ΝΑΤΟ. Τελεία και παύλα"!

***

Ο ένστολος Ελληνας πολίτης του "Θεμιστοκλής", που αρνήθηκε να υπαχθεί στις διαταγές των δολοφόνων των Σέρβων, ο ναύτης που αρνήθηκε να συνδέσει το όνομα το δικό του και της πατρίδας του με τα πληρώματα του ΝΑΤΟικού ολέθρου, ο στρατευμένος νέος που είπε "όχι" σε κείνους που θέλουν να τον στείλουν να πολεμήσει στο πλευρό όσων βομβαρδίζουν αμάχους σε τρένα και προσφυγικούς καταυλισμούς, είναι ο κατήγορος και όχι ο κατηγορούμενος. Είναι αυτός που κατηγορεί την κυβέρνηση για λιποταξία από τα συμφέροντα του λαού και του τόπου!

***

Το Σύνταγμα, στο άρθρο 2 αναφέρει: "Η Ελλάδα, ακολουθώντας τους γενικά αναγνωρισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου, επιδιώκει την εμπέδωση της ειρήνης, της δικαιοσύνης, καθώς και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ λαών και κρατών". Το Σύνταγμα στο άρθρο 4 αναφέρει: "Κάθε Ελληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων". Αυτά λέει το Σύνταγμα της κυβέρνησης, που η ίδια το κουρελιάζει. Η κυβέρνηση, που τόλμησε να απειλήσει τον ναύτη και να τον αποκαλέσει λιποτάκτη, ας απαντήσει: Τι από όλα αυτά που αναφέρει το Σύνταγμα καλείται να προασπίσει το πλήρωμα του "Θεμιστοκλής", που η κυβέρνηση το στέλνει να επανδρώσει την αρμάδα των σφαγέων του ΝΑΤΟ;

ΟΧΙ. Η "λιποταξία" από το στρατό των ΝΑΤΟικών σφαγέων, είναι ένδειξη ελάχιστου πατριωτισμού. Κανένας Ελληνας στρατιώτης έξω από τα σύνορα! Κανένας Ελληνας που υπηρετεί την πατρίδα δεν υποχρεούται να υπηρετήσει τα τάγματα που σπέρνουν το θάΝΑΤΟ! Κανένας οπλίτης, σμηνίας ή ναύτης του ελληνικού στρατού δεν πρέπει να λερώσει τα χέρια του με το αίμα των λαών των Βαλκανίων! Ο κ. Σημίτης και οι υφιστάμενοί του πρέπει να μείνουν μόνοι τους στον κατάλογο των λιποτακτών. Των λιποτακτών από τα συμφέροντα του λαού και του τόπου και των προσκυνημένων στη συμμορία των δολοφόνων.

Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι αρκετή η εκατόμβη που προκάλεσε χτες το ΝΑΤΟ για να εισπράξει ο κ. Σημίτης και η κυβέρνησή του τα επίχειρα της υπογραφής της κάτω από το έγκλημα. Ο ελληνικός λαός πρέπει να το γνωρίζει: Οι δολοφονίες του ΝΑΤΟ στη Σερβία έχουν την υπογραφή της κυβέρνησης! Μόλις χτες, τη στιγμή ίσως που ο πιλότος του ΝΑΤΟ σημάδευε τους περιπλανώμενους πρόσφυγες, ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης δήλωσε ότι η δράση του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία "είναι νόμιμη"!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ