Πέμπτη 15 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΚΝΕ
Επιβεβαιώνεται η ανοδική πορεία της Οργάνωσης

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και φιλόδοξων στόχων για την παραπέρα πορεία και ανάπτυξη της Οργάνωσης, συνεχίζονται οι Συνδιασκέψεις των Οργανώσεων της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΝΕ) σε επίπεδο πόλεων και νομαρχιών, οι οποίες ολοκληρώνονται μέσα στον Απρίλη.

Οι εκτιμήσεις, που υπάρχουν από τις Συνδιασκέψεις που προηγήθηκαν σε Αθήνα και επαρχία, είναι ότι αντανακλούν ένα κλίμα αισιοδοξίας, που βασίζεται στην ανοδική πορεία της Οργάνωσης και την απήχηση που έχουν οι θέσεις της στη νεολαία, στη σταθερή παρουσία της στα πανεπιστήμια και τους χώρους δουλειάς, στο δυνάμωμα της νεανικής αντεπίθεσης και στη μαζική ένταξη νέων μελών στις γραμμές της.

Από τις συζητήσεις και τις τοποθετήσεις που έγιναν από τους αντιπροσώπους, εκφράστηκε ένας γόνιμος προβληματισμός για το πώς οι Οργανώσεις της ΚΝΕ θα μπορέσουν να κατακτήσουν τέτοιους ρυθμούς δράσης που να παρεμβαίνουν ακόμα πιο αποφασιστικά σε πλατιά τμήματα της νεολαίας. Μέσα από τις αποφάσεις των Συνδιασκέψεων αναδείχτηκαν φιλόδοξοι στόχοι και προτάσεις για την παραπέρα πορεία και ανάπτυξη της Οργάνωσης. Στις ομιλίες τους οι αντιπρόσωποι αναφέρθηκαν επίσης στη δράση της Οργάνωσης ενόψει των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών, στα προβλήματα που απασχολούν την εργαζόμενη νεολαία, το μαθητικό κίνημα, αλλά και στις τρέχουσες εξελίξεις στα Βαλκάνια.

Το πρόγραμμα των Συνδιασκέψεων για τις επόμενες μέρες είναι:

  • Το Σάββατο:

- Παναθηναϊκή Συνδιάσκεψη Αθήνας, η οποία ολοκληρώνεται την Κυριακή.

- Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Αχαϊας.

  • Την Κυριακή:

- Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Αρτας.

- Συνδιάσκεψη Περιοχής Θεσσαλίας.

  • Επίσης την Τρίτη 20 Απρίλη, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις Θεσπρωτίας και Πρέβεζας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ