Πέμπτη 27 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
Πιο μαζικός, πιο δυνατός

Τριπλάσια από πέρσι ήταν φέτος η συμμετοχή των σπουδαστών στις εκλογές του Συλλόγου Σπουδαστών Ιδιωτικών Σχολών,για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, στις 7 μέρες που διάρκεσαν οι εκλογές, 1.877 σπουδαστές από 40 σχολές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και έδωσαν μάχη για να εκλέξουν τον αντιπρόσωπό τους στο νέο ΔΣ. Ο Σύλλογος βγήκε, μέσα από τις φετινές εκλογές, ακόμα πιο μαζικός, ακόμα πιο δυνατός και, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, "τα αποτελέσματα των φετινών εκλογών είναι ένα ακόμα βήμα για να φτάσει η φωνή του Συλλόγου παντού. Για να δημιουργηθούν ομάδες του Συλλόγου μέσα σε κάθε σχολή. Για να συμμετέχουν σε αυτές όλοι οι σπουδαστές. Για να δυναμώσουν οι πρωτοβουλίες και ο αγώνας των σπουδαστών για όσα μας ανήκουν ενάντια σε όσους μας τα στερούν".

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκλέγονται οι Αλεξία Τάγκα (ΒΑΚΑΛΟ), Ανθή Ανάγνου (Αυγερινοπούλου), Μάρκος Μωραϊτης (ΑΚΤΟ), Κώστας Τσίφτης (Δημοσιογραφική Παιδεία), Ατλας Αζάμπι (ΔΟΜΗ), Ιωάννα Σέγκου (ΔΟΜΗ), Κατερίνα Καραντάνη (DEREE), Ζωγραφιά Φαμελιάρη (DEREE), Νίκος Σφαντός (DEREE), Σοφία Κοντού (DEREE), Ελένη Κωνσταντούρου (Ιπποκράτειος), Σακελλάρης Μαϊλης (IST), Σπύρος Μπέτσης (Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ), Νίκος Καραγιώργος (Le Monde), Κωνσταντίνα Μιχάλη (ΜΑΝΩΛΑ), που πρόκειται να συνεδριάσουν αύριο για να εκλέξουν το νέο τους προεδρείο.

Ηδη ο Σύλλογος κάνει τα πρώτα βήματά του και το Σάββατο 29 Μάη συνδιοργανώνει μαζί με το Συντονιστικό Μαθητών Νυχτερινών Σχολείων το 2ο Φεστιβάλ του, που θα γίνει στα Προπύλαια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ