Παρασκευή 28 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της νεολαίας
  • Στις 8.00μ.μ., στο Πάρκο Ελευθερίας, με ομιλητές τον Στρατή Κόρακα και Νίκο Σοφιανό
  • Το πρόγραμμα των προεκλογικών δραστηριοτήτων της ΚΝΕ

Ενάντια στη βαρβαρότητα του πολέμου και των συνεχιζόμενων δολοφονικών επιδρομών του ΝΑΤΟ στο λαό της Γιουγκοσλαβίας και της άμεσης συμμετοχής της ελληνικής κυβέρνησης, διαδηλώνουν σήμερα οι νέοι και οι νέες της Αθήνας.Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΚΝΕ, συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση - διαδήλωση στις 8 μ.μ. στο Πάρκο Ελευθερίας και την αμερικάνικη πρεσβεία,όπου οι νέοι και οι νέες, οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες, θα στείλουν μήνυμα καταδίκης στους αμερικανο-ΝΑΤΟικούς ιμπεριαλιστές και στην ελληνική κυβέρνηση, που, με τις διευκολύνσεις που παρέχει και την εκχώρηση αεροδρομίων και λιμανιών, συμμετέχει άμεσα στο βρώμικο πόλεμο.

Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν, ο βουλευτής του ΚΚΕ και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Στρατής Κόρακας και ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Σοφιανός.

Κάλεσμα του ΚΣ της ΚΝΕ

Κάλεσμα στους νέους και τις νέες της Αθήνας να δυναμώσουν τη φωνή αντίστασης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και να συμμετέχουν μαζικά στη σημερινή συγκέντρωση - διαδήλωση της ΚΝΕ στο Πάρκο Ελευθερίας και την αμερικάνικη πρεσβεία, απευθύνει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου το ΚΣ της ΚΝΕ.

"Για άλλη μια φορά διαδηλώνουμε ενάντια σ' αυτόν το βρώμικο πόλεμο. Ενώνουμε τις φωνές μας και πάλι, για να σταματήσει η δολοφονική, ιμπεριαλιστική επιδρομή του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, που εδώ και δύο μήνες πνίγει στο αίμα το λαό της Γιουγκοσλαβίας.

Αύριο Παρασκευή (σ.σ. σήμερα) στις 8 μ.μ. η ΚΝΕ διοργανώνει συγκέντρωση - διαδήλωση στο Πάρκο Ελευθερίας και την αμερικάνικη πρεσβεία. Θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Στρατής Κόρακας και ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Σοφιανός.

Καλούμε τους νέους και τις νέες της Αθήνας να δώσουν μαχητικά το "παρών"σ' αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση.

Να καταδικάσουν τη συνεχιζόμενη επιδρομή του ΝΑΤΟ. Να καταδικάσουν την ελληνική κυβέρνηση που άμεσα συμμετέχει σ' αυτό το έγκλημα και έχει γι' αυτό τεράστιες ευθύνες.

Να ενισχύσουν, να δυναμώσουν τη φωνή της αντίστασης, τη φωνή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ".

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Το πρόγραμμα των προεκλογικών εκδηλώσεων της ΚΝΕ, με τις περιοδείες των στελεχών της Οργάνωσης, αλλά και των μελών του Κόμματος που συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο στις συνοικίες της Αθήνας, τα ΑΕΙ - ΤΕΙ της χώρας, για την ερχόμενη βδομάδα είναι:

Την Τρίτη 1 Ιούνη

- Στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Κτίρια Κνωσσού), στο κυλικείο στη 1.30 μ.μ. με ομιλητή τον Κώστα Αλυσσανδράκη,υποψήφιο ευρωβουλευτή και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, στη Φοιτητική Εστία στις 8.30 μ.μ. με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα,Γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 4 Ιούνη

- Στο ΤΕΙ Πάτρας, στις 7 μ. μ το βράδυ στην Εστία με ομιλητή τον Ιορδάνη Δρακόπουλο,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 6 Ιούνη

- Στο Gottingen της Γερμανίας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που έχει προγραμματίσει η ΝΟ Γερμανίας της ΚΝΕ, απευθυνόμενη στους νέους μετανάστες, εν όψη των ευρωεκλογών.

Ο Νίκος Σοφιανός

Σε μια σειρά από εκδηλώσεις - συγκεντρώσεις της Οργάνωσης, σε διάφορες πόλεις της χώρας την ερχόμενη βδομάδα, θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.Συγκεκριμένα:

- Την Τετάρτη 2 Ιούνη στην Κατερίνη,στο Εργατικό Κέντρο στις 8 μ.μ.- Την Πέμπτη 3 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη,στην Πλατεία Ναυαρίνου στις 8μ.μ.

- Την Παρασκευή 4 Ιούνη στη Λάρισα στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

- Το Σάββατο 5 Ιούνη στον Πειραιά,στο Πασαλιμάνι.

- Την Παρασκευή 11 Ιούνη στην Πάτρα,στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων8ου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ