Τρίτη 22 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ
G8 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
εφ' όλης της ύλης και παντού...

Προγραμματίζουν οικονομικές, πολιτικές, στρατιωτικές επεμβάσεις με στόχο τον πλήρη έλεγχο για την αποτελεσματικότερη εκμετάλλευση λαών και χωρών

Μια εφ' όλης της ύλης επέμβαση, ώστε να φέρουν όλο τον πλανήτη στα μέτρα τους, επιχειρούν οι ιμπεριαλιστικές χώρες που είναι μέλη του G8. Αυτοαναγορευόμενοι σε παγκόσμιους διαιτητές των προβλημάτων του πλανήτη, τα οποία έχουν αυτοί δημιουργήσει με την ιμπεριαλιστική στρατηγική τους, προσπαθούν να θεσμοποιήσουν πλέον το δικαίωμα να επεμβαίνουν στις τύχες όλου του κόσμου.

Από το Κοσσυφοπέδιο μέχρι την Κύπρο και από τη διένεξη της Ινδίας με το Πακιστάν μέχρι τα προβλήματα μεταξύ της ΛΔ της Κορέας με τη Νότια Κορέα, επιχειρείται όλα να ενταχθούν σε βολική για τις "πλούσιες" καπιταλιστικές χώρες, και ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, κατάσταση, ώστε να εξασφαλίζεται η διαιώνισή τους και να δικαιολογείται σε κάθε περίπτωση η ιμπεριαλιστική επέμβαση.

Επίσης, με όπλο το δανεισμό και άλλα οικονομικά μέτρα, προσπαθούν να βάλουν όλους τους λαούς του κόσμου να ζουν και να δουλεύουν υπηρετώντας τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια.


ΣΕΛ.  11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ