Τρίτη 22 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Από σήμερα η ανταλλαγή μετοχών της Εργασίας

Ξεκινά από σήμερα και ολοκληρώνεται στις 20 Ιούλη η περίοδος εγγραφής των μετόχων της Τράπεζας Εργασίας προκειμένου να ανταλλάξουν τις μετοχές τους με αυτές της Eurobank, στα πλαίσια των επιδιώξεων της τελευταίας να αποκτήσει τον έλεγχο της πρώτης.

Οι μέτοχοι της Τράπεζας Εργασίας θα πρέπει να υποβάλουν έγγραφη δήλωση αποδοχής των όρων που έχει θέσει ο όμιλος Λάτση (δηλαδή 1 μετοχή της Εργασίας για 2,2 μετοχές της Eurobank συν 4000 δρχ. μετρητά), παραδίδοντας παράλληλα τους τίτλους που διαθέτουν. Οι νέοι τίτλοι και τα μετρητά που αντιστοιχούν σε κάθε μέτοχο, θα καταβληθούν μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας.

Σημειωτέον βέβαια ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η διοίκηση της Τράπεζας Εργασίας - η οποία έχει χαρακτηρίσει την προσφορά του ομίλου Λάτση "μη συμφέρουσα" για τους μετόχους της - αναμένεται να εντείνει τις διεργασίες της με στόχο τόσο τη βελτίωση της πρότασης της Eurobank, όσο και την ενδεχόμενη εξεύρεση νέου επενδυτή για την εξαγορά της τράπεζας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ