Τετάρτη 4 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο αγώνας συνεχίζεται

Μα δεν είναι μόνο αυτό το γεγονός, που αποκαλύπτει τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις σε όλο τους το μεγαλείο. Χαρακτηριστικό είναι ότι, όταν την περασμένη βδομάδα γινόταν η κατάληψη των γραφείων του ΟΛΠ, από τους εργαζόμενους της Ζώνης, ο Οργανισμός σημείωνε σε δελτίο Τύπου, πως τα αιτήματά τους αναφέρονται σε νομοθετικές ρυθμίσεις για τις οποίες, "ο ΟΛΠ ΑΕ ουδεμία αρμοδιότητα (!) έχει, ενώ επιμέρους θέματα συζητήθηκαν με το ΥΕΝ... ".

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας δήλωνε ότι δεν μπορούσε να δει τους εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, επειδή δεν μπορούσε να συζητήσει μαζί τους "πίσω από την πλάτη", του προέδρου και του γγ του ΟΛΠ, οι οποίοι απουσίαζαν. Τελικά συνάντησε τους εργαζόμενους, χάρη στον αγώνα τους.

Ο ΟΛΠ, σημείωνε, όμως ότι έχει κάνει και προτάσεις για "βελτιωτικές" παρεμβάσεις, οι οποίες αγνοήθηκαν από τη Συντονιστική Επιτροπή. Αυτές οι "παρεμβάσεις" είναι, βεβαίως, η συρρίκνωση του ωφέλιμου χώρου της Ζώνης, με τη δημιουργία σταθμού επιβατών μέσα σ' αυτή, πάρκινγκ, τρίτης προβλήτας για κοντέινερ κλπ.

Γι' αυτό, όπως λένε εργαζόμενοι και φορείς: "Ο αγώνας συνεχίζεται"!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ