Τετάρτη 4 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ
Εκδήλωση διαμαρτυρίας

Αγωνιστικό "παρών" στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση στο Πέραμα, ενάντια στη συρρίκνωση της Ζώνης

Αγωνιστικό "παρών" στον Αρμό,στο Πέραμα έδωσαν χθες βράδυ, εργαζόμενοι και άνεργοι της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης,οι οικογένειές τους και κάτοικοι του Περάματος, για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, την οποία διοργάνωσαν τα σωματεία της Ζώνης, ο Δήμος Περάματος και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, οι οποίοι παλεύουν ενάντια στη συρρίκνωση - διάλυση της Ζώνης που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μέσα από το διαμελισμό και το ξεπούλημα του Λιμανιού του Πειραιά.

Με τη συμμετοχή τους, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι, ο λαός του Περάματος και όλοι οι φορείς που συμμετείχαν, έστειλαν από το χώρο του Αρμού, ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση: Οτι γνωρίζουν πολύ καλά το δρόμο της συσπείρωσης και του αγώνα, το μόνο και σίγουρο δρόμο που μπορεί να αποτρέψει τη συρρίκνωση της Ζώνης και ότι αυτό το δρόμο περπατούν.

Στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Πατσιλινάκος,τόνισε: "Το Πέραμα δίνει τη μεγάλη μάχη για να μην αφήσει την καταστροφική ανεργία να εδραιωθεί στην πόλη. Για να σταματήσει τη συρρίκνωση τη Ζώνης και να προχωρήσουμε με μια άλλη πολιτική, σε μια παραγωγική ανασυγκρότηση της Ζώνης και ουσιαστικά όλου του Πειραιά. Να μη γίνει η τρίτη προβλήτα, να μη μας μπαζώσει και άλλο ο ΟΛΠ, να έχουμε πρόσβαση στη θάλασσα, να έχουμε αντισταθμιστικά από τη λειτουργία του λιμανιού. Είναι αγώνας για το μέλλον της πόλης, αγώνας για το μέλλον των παιδιών μας και πρέπει να κερδίσουμε, γιατί όλοι οι μεταγενέστεροι θα μας καταριούνται, αν αφήσουμε τους βάρβαρους να περάσουν. Αγώνας για όλα. Η πόλη τα παίζει όλα για όλα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ