Κυριακή 29 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
25Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Στην τελική ευθεία το Φεστιβάλ ανά την Ελλάδα

Συνεχίζονται με επιτυχία και ενθουσιασμό οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και προχωρούν οι ετοιμασίες για τις κεντρικές διήμερες και τριήμερες εκδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες καθαρισμού και ετοιμασίας του χώρου των αθλητικών εγκαταστάσεων της φοιτητικής εστίας των Ιλισίων που θα φιλοξενήσει τις μεγάλες, κεντρικές εκδηλώσεις της Αθήνας. Οι ΚΝίτες κι οι ΚΝίτισσες στήνουν μόνοι τους τη νεανική, κόκκινη πολιτεία, που στις 16 - 17 - 18 και 19 Σεπτέμβρη θα πλημμυρίσει με δεκάδες χιλιάδες νέους.

Η πορεία του Φεστιβάλ μέχρι τώρα, σε όλη την Ελλάδα, κάνει την Οργάνωση αισιόδοξη και σίγουρη για την επιτυχία του. Οι εκδηλώσεις του αγκαλιάζονται θερμά και αντίστοιχη αναμένεται να είναι η ανταπόκριση της νεολαίας στις κεντρικές εκδηλώσεις των μεγάλων πόλεων και των νομών, που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στην Κομοτηνή,που είναι αφιερωμένη στα εκπαιδευτικά προβλήματα. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία της πόλης και ξεκινάει στις 8.30μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία της Σούλας Βλησίδου,μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και ροκ συναυλία των συγκροτημάτων "Βροχή" και "Διόσκουροι".

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ έχει ως εξής:

  • Σήμερα, Κυριακή:

- Στα Γιαννιτσά,στις 8.30μ.μ. με ομιλητή τον Παναγιώτη Παλαβό,μέλος του Γραφείου του ΚΣ.

- Στη Βέροια,στο πάρκο Αγ. Αναργύρων, στις 8.30μ.μ.,με ομιλητή τον Κώστα Ψυχογιό,μέλος του ΚΣ.

- Στον Πύργο,με ομιλητή τον Χρήστο Τσαντή,μέλος του ΚΣ.

- Στο Αργοστόλι,με ομιλητή τον Ιορδάνη Δρακόπουλο,μέλος του ΚΣ.

- Στην Πάρο,με ομιλητή το Νίκο Χατζηδάκη,μέλος της ΚΕΟΕ.

- Στη Μεσσήνη,στο Αλιβέρι,στη Μακρακώμη Φθιώτιδας,στο Ευπάλιο Φωκίδας,στην Αντίκυρα,στον Πεντάλοφο Αιτωλοακαρνανίας,στην Ηγουμενίτσα και στο Αμύνταιο.

  • Την Κυριακή 29/8:

- Στη Νιγρίτα,με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρο Παναγιώτου.

- Στην Πύλο,στο Αργος,στην Αγιά Λάρισας,στη Σκόπελο,στη Γιάννουλη Λάρισας,στην Πρέβεζα,στη Λευκάδα,στο Λιτόχωρο,στη Μηχανιώνα,στην Πτολεμαϊδα και στην Κρύα Βρύση Πέλλας.

  • Τη Δευτέρα 30/8:

- Στη Στούπα Μεσσηνίας.

  • Την Τρίτη 31/8:

- Στο Κιλκίς,με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη,μέλος του ΚΣ, κι ακόμα στα Σιάτιστα Κοζάνης και στη Χώρα Μεσσηνίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ