Τρίτη 7 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλειοδοσία εξαπάτησης των αγροτών

Πλειοδοτικό... συναγωνισμό εξαπάτησης των αγροτών, που ξεπερνάει τα όρια της γελοιότητας, έχουν στήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Ολες τις προηγούμενες μέρες οι εκπρόσωποι της ΝΔ χαρακτήριζαν προεκλογικές και αναξιόπιστες τις παροχές - ψίχουλα του πρωθυπουργού για τους αγρότες. Παράλληλα, η ΝΔ δημοσίευσε στον Τύπο πληρωμένη ολοσέλιδη καταχώριση, όπου διαφήμιζε, ανάμεσα σε άλλα, τις ίδιες ψευτοπαροχές για τους αγρότες, αν γίνει κυβέρνηση. Χτες, ο υπουργός Γεωργίας, ζηλεύοντας φαίνεται τη δόξα του πρωθυπουργού, που το περασμένο Σάββατο στη ΔΕΘ έδειξε τη σελίδα με τη διαφήμιση της ΝΔ στις κάμερες, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: Εστειλε με φαξ στις εφημερίδες φωτοαντίγραφα της καταχώρισης της ΝΔ με τη συνοδεία δελτίου Τύπου, στο οποίο αναφέρεται ότι "τα στελέχη των γραφείων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Γεωργίας εξέφρασαν την έκπληξή τους" γιατί τα "μέτρα" που επαγγέλλεται η ΝΔ, τα αποφάσισε πρώτη η κυβέρνηση και τα εξάγγειλε πρώτος ο πρωθυπουργός.

Και το πιο χαριτωμένο της υπόθεσης είναι πως στην ανακοίνωση του υπουργείου Γεωργίας σημειώνεται ακόμη, ότι Γ. Ανωμερίτης, με δήλωσή του στη Θεσσαλονίκη, χαρακτήρισε τα "μέτρα" της ΝΔ, για τους αγρότες, προεκλογικά ημίμετρα. Τα οποία, όμως, είναι τα ίδια, με αυτά που εξάγγειλε ο Κ. Σημίτης, όπως ο ίδιος ομολογεί. Τα σχόλια περιττεύουν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ