Πέμπτη 21 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
«ΤΟ 'ΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ' ΑΛΛΟ», ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ;..

ΤΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ: «Θέλει στα σοβαρά να ισχυρισθεί ο κ. Πολύδωρας πως ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να μην κάνουν "ντου" στα αστυνομικά τμήματα οι (άοπλοι) κουκουλοφόροι, όπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα, είναι να γίνει χρήση (και μάλιστα με θύματα ίσως - αφού "άνθρωποι με νευρικό σύστημα, που δεν ξέρει κανείς πως θα αντιδράσουν" είναι οι ένοπλοι αστυνομικοί, που πάντως θα μπορούσαν να ρίξουν "στον αέρα" προς εκφοβισμό και αποτροπή!) των υπηρεσιακών όπλων "κατά στόχου"; Αντιλαμβάνεται σε ποιες απευκταίες "λύσεις" μπορούν να οδηγήσουν αυτές οι "τεχνοκρατικές" παρατηρήσεις του στο μέλλον;» (ο Θάνος Οικονομόπουλος στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ: «Σχολιάζοντας τις επιθέσεις Πολύδωρα για τη σχέση μελών του ΣΥΝ και κουκουλοφόρων ο Δ. Στρατούλης σημείωσε ότι "είναι διαφορετικοί κόσμοι, διαφορετικές αξίες, διαφορετικές ιδεολογίες, διαφορετικές πρακτικές. Υπάρχει χάσμα. Δεν υπάρχει καμία επαφή με αυτές τις ομάδες"» (η δήλωση του μέλους της ΠΓ του ΣΥΝ στην «ΑΥΓΗ»).

ΤΟΥ «ΤΣΟΥΤΣΙΑ» ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ: «Η "σιωπή" του ΚΚΕ (...) συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ. "Εντύπωση προκαλεί το "μόκο" του ΚΚΕ" είπε ο Γ. Μπαλάφας και δεν ήταν ο μόνος...» (το σχόλιο στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗΣ ΕΚΔΟΧΗΣ... «Ε, δεν είναι ...ενθουσιασμένοι στην κυβέρνηση με το "μέτωπο" που άνοιξε ο Β. Πολύδωρας με το Συνασπισμό. "Με τέτοιου είδους επιθέσεις τους στέλνουμε στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ" σχολίαζαν κυβερνητικοί παράγοντες με αφορμή το "φλερτ" που έχει ξεκινήσει η Χαρ. Τρικούπη έναντι της Κουμουνδούρου. Δεν έχουν όλοι ωστόσο την ίδια προσέγγιση. Υπάρχουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι που εκτιμούν ότι με την "πολεμική" αυτή κατά βάση ενισχύεται ο ΣΥΝ ώστε να συνεχίσει να "αποσπά" ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ. Το πρόβλημα είναι ότι αργούν ακόμη οι εκλογές για να δούμε ποια από τις δύο εκδοχές θα δικαιωθεί» (το σχόλιο στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ