Τετάρτη 3 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και το «σβάρνισμα»

...Η εκπρόσωπος του ΚΚΕ στη Διακομματική Επιτροπή Αθανασία Τζιόκα συμφώνησε με την παράταση του διαγωνισμού, εκφράζοντας ταυτόχρονα την επιφύλαξη αν και κατά πόσο με τη νέα παράταση θα υπάρξει η δέουσα προετοιμασία, καθώς και η διασφάλιση της πραγματοποίησης του ίδιου του διαγωνισμού για το σύστημα ΝΑΤ.

Ανεπιφύλακτα υπέρ της παράτασης τάχτηκε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Θ. Παπαδημητρίου, ενώ ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μ. Κατρίνης τάχτηκε υπέρ της παράτασης, εκφράζοντας επιφυλάξεις όσον αφορά το «σωστό ανταγωνισμό». Κατά της παράτασης, τάχτηκε η εκπρόσωπος του ΣΥΝ Ευ. Σαγγανά, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε ο χρόνος για την έρευνα των νοσοκομείων απ' τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Εκείνο που προέχει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σωστή εγκατάσταση του μοριακού ελέγχου με καθολική κάλυψη της χώρας ώστε να διασφαλιστεί με πληρότητα ο έλεγχος του αίματος. Αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει ότι η κατάσταση μπορεί «να πηγαίνει σβάρνα» στο διηνεκές λόγω της μη ετοιμότητας των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου, καθώς και των διαγκωνισμών και των ανταγωνισμών των διαφόρων εταιρειών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ