Τετάρτη 3 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

«Για τη χώρα μας, που έχει κατορθώσει μετά από πολύ δύσκολες περιόδους να εμπεδώσει μια σταθερή δημοκρατία, κάθε χρονιά θα είναι, και πρέπει να είναι, καλύτερη από την προηγούμενη», ανέφερε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας.

Αυτό θα συμβαίνει, πρόσθεσε ο Κ. Παπούλιας, «αν όλοι εμείς, πολίτες και πολιτικοί, χωρίς να φοβόμαστε τις όποιες διαφορετικές μας απόψεις, στοιχείο απαραίτητο της δημοκρατίας, εστιάζουμε την προσοχή μας στην πρόοδο του συνόλου. Αν επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη, εκείνοι που στερούνται, όσοι ακούν εμάς τους πολιτικούς να μιλάμε για ευημερία και αναρωτιούνται τι ακριβώς σημαίνει».

Και συνέχισε: «Οσοι από εμάς έχουμε την πολυτέλεια να χαρούμε τις γιορτινές αυτές μέρες, έχουμε και το καθήκον να κοιτάξουμε πλάι μας. Να δούμε αν στη διπλανή μας πόρτα ζει ένας άνθρωπος ανήμπορος, αν μια οικογένεια υποφέρει από την ανεργία και τη φτώχεια, αν ένα παιδί δεν πήρε το δώρο του, αν ένας γέροντας δε δέχτηκε ευχές από κανέναν, αν κάποιος πενθεί μία απώλεια, αν νοσταλγεί τους δικούς του ανθρώπους που είναι μακριά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ