Παρασκευή 5 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και οι «κερδισμένοι»

Απ' τη διεύρυνση, όμως, δε θα «κερδίσουν» μόνον οι λαοί της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Θα ...«ξανακερδίσουν» και οι Ελληνες. Γιατί άνοιξε δίπλα μας μια μεγάλη ενδοχώρα των 30 εκατομμυρίων πολιτών. Μια μεγάλη αγορά που θα συμβάλει στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας και της Θράκης. Ετσι διαδίδουν οι πολιτικοί εκφραστές της ΕΕ και του κεφαλαίου.

Από αύριο, λοιπόν, όλοι οι μικροί και αυτοαπασχολούμενοι έμποροι, οι μικροβιοτέχνες, όλοι οι εργαζόμενοι, πάρτε από ένα τσουβάλι και πηγαίνετε να μαζέψετε το χρήμα που θα εισρεύσει από τους γείτονες. Από αυτούς (Βούλγαρους και Ρουμάνους) που τους ...καλοπληρώνουν οι Ελληνες επιχειρηματίες και οι υπόλοιποι κεφαλαιοκράτες, που έχουν ήδη εγκατασταθεί στις χώρες αυτές και τους εκμεταλλεύονται ασύστολα.

Και οι αγρότες, μην απελπίζεστε. Και για σας, θα έχει φτηνούς κι ανασφάλιστους εργάτες για να μαζεύετε τη σοδειά σας. Αυτή που θα μένει αδιάθετη - μέχρι να εγκαταλείψετε την παραγωγή σας...- αφού, εκτός των άλλων, οι μεγαλέμποροι θα κατακλύσουν την αγορά με φθηνά προϊόντα από τις νέες χώρες - μέλη της ευρωένωσης. Είπαμε καλές δουλιές για το μεγάλο κεφάλαιο... Μέχρι να ξεσηκωθούν μαζικά οι καταληστευόμενοι λαοί...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ