Παρασκευή 5 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Φωνάζει ο θύτης...

Θέλει θράσος να τολμάς να μιλάς για διάσπαση του αγώνα και να δείχνεις το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ. Πολύ περισσότερο όταν είσαι αυτός που με τις «διαβουλεύσεις» οδήγησες στην απόλυση 200 εργαζομένων και έβαλες πλάτη στην υλοποίηση των σχεδίων κυβέρνησης και Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων να απαξιώσει παραγωγικά το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης, ώστε αμέσως μετά να προχωρήσει στο κλείσιμό του. Ο λόγος για τον Γ. Μιχαηλίδη, στέλεχος της ΠΑΣΚΕ και πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο Λιπασμάτων της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατά τη χτεσινή του τοποθέτηση στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων αναλώθηκε σε μια θρασύτατη επίθεση στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ.

Αυτός, με την επικουρία των συναδέλφων του συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ, που έχουν την πλειοψηφία στο ΔΣ του Σωματείου, ενώ έχουν απόλυτη συνυπευθυνότητα για τις αρνητικές εξελίξεις με τις οποίες σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι οι εργαζόμενοι, τολμούν να εγκαλούν το ΠΑΜΕ και τους εκπροσώπους του, γιατί δε συμμετείχαν στο παζάρι που έστησαν μαζί με την κυβέρνηση και την εταιρεία. Εγκαλούν το ΠΑΜΕ γιατί δεν καλλιεργεί αυταπάτες στους εργαζόμενους πως τώρα, με αγωγές και προσφυγή στη δικαιοσύνη, μπορούν να ανατρέψουν το τετελεσμένο που δημιούργησαν οι πρασινογάλαζοι συνδικαλιστές με την καθοδήγηση ΕΚΘ και ΓΣΕΕ, δηλαδή τις απολύσεις.

Ολο το κρίμα στο λαιμό τους. Γιατί αυτοί έβαλαν την υπογραφή τους σε συμφωνίες που καταργούν θέσεις εργασίας, στερώντας και από τα παιδιά τους την προοπτική να βρουν δουλιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ