Τρίτη 30 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καταγγέλλουν τα αυταρχικά μέτρα

Σε ανυπακοή ενάντια στα αυταρχικά μέτρα και την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται καλεί τους εργαζόμενους με ανακοίνωσή της η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Αθήνας.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «τα τελευταία χρόνια, και με αφορμή την τρομοκρατία, γίνεται μια καλοστημένη επιχείρηση αφαίρεσης των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων. Ουσιαστικά βασική τους επιδίωξη είναι να μας τρομοκρατήσουν, να μας φοβίσουν ώστε να περιορίσουν τον αγώνα και τις διεκδικήσεις μας».

Οι εργαζόμενοι ηλεκτροτεχνίτες «δηλώνουμε πως δεν μπορεί να μπει κανένα εμπόδιο στον αγώνα μας για τα δικαιώματά μας. Απαντάμε οργανωμένα, μέσα από τις γραμμές του συνδικάτου μας, ενώνοντας τις φωνές μας με όλους τους άλλους εργαζόμενους και συνεχίζουμε την πάλη μας ώστε να καταστήσουμε ανενεργό στην πράξη κάθε αντιδημοκρατικό - αντιλαϊκό μέτρο», καταλήγει μεταξύ άλλων.

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Δήμο Περιστερίου και υπογραμμίζει πως οι εργαζόμενοι ένα δρόμο έχουν μπροστά τους «τον αγώνα και τη διεκδίκηση με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ