Πέμπτη 1 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΙΔΟΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ

Η Δικαστική Επιμελήτρια του Πρωτοδικείου Αγρινίου Αικατερίνη Κ. Γκουρνέλλου, κάτοικος Αγρινίου, οδός Παπαστράτου αρ. 4, μετά από γραπτή παραγγελία του Δικηγόρου κ. Χρήστου Λούκα, ως πληρεξουσίου του Γεωργίου Ηλία Ντζούφρα, κατοίκου δ.δ. Παραβόλας του Δήμου Παραβόλας, με τη με αριθμό 3592 β΄/29-1-2007 έκθεσή μου επίδοσης, επέδωσα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, για τον Κωνσταντίνο Γεωργοβασίλη του Γεωργίου, πρώην κάτοικο δ.δ. Παραβόλας του Δήμου Παραβόλας και ήδη αγνώστου διαμονής, ακριβές αντίγραφο της με αριθμό 1/2007 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αγρινίου, μετά της παρακάτω αυτού και από 25.1.2007 παραγγελίας για επίδοση και επιταγής, για να λάβει γνώση και για κάθε νόμιμη συνέπεια επιτασσόμενος όπως:

α. αποδώσει στον υπέρ ου αυτός και κάθε τρίτος που έλκει δικαιώματα από αυτόν ή κατέχει επ' ονόματί του τη νομή των τμημάτων του οικοπέδου μου, μήκους 13 μ. και πλάτους 40 εκατοστών του μέτρου το καθένα, που βρίσκονται εκατέρωθεν του αυλακιού πλάτους 40 εκ. και μήκους 13 μ. και προς το ανατολικό μέρος της ιδιοκτησίας μου και καθ' ο μέρος συνορεύει με τη δυτική πλευρά του καθ' ου και συνολικού πλάτους 120 εκατοστών του μέτρου, των οποίων τμημάτων αναγνωρίστηκε ο υπέρ ου προσωρινά νομέας και το οποίο οικόπεδό του βρίσκεται στο δ.δ. Παραβόλα του Δήμου Παραβόλας του Νομού Αιτωλ/νίας, έχει εμβαδό 505,68 τ.μ. με την εντός αυτού διώροφη οικοδομή, το οποίο συνορεύει: Ανατολικά με Ευθύμιο Παπαϊωάννου και Ιωάννη Μονιά και εν μέρει επί πλευράς 13 μ. με ιδιοκτησία του καθ' ου, Δυτικά με τοίχο αντιστηρίξεως και ρέμα, Βόρεια με ανώνυμη δημοτική οδό και Νότια με ιδιοκτησία Μένιου Μουτάφη,

β. Να παύσει κάθε στο μέλλον διατάραξη,

γ. Να επαναφέρει τα πράγματα στην προτέρα κατάστασή τους με τη μετακίνηση του φράκτη πέραν και προς ανατολάς του αυλακιού σε απόσταση 40 εκατοστών του μέτρου από το χείλος του αυλακιού, ώστε ο φράκτης να επανέλθει σε ευθεία γραμμή με τον φράκτη του όμορου και προς βορρά του ακινήτου του καθ' ου, άλλως θα πράξει ο υπέρ ου αυτό με δαπάνες του καθ' ου και θα εκτελεστεί αναγκαστικά η παραπάνω απόφαση.

Αγρίνιο 30.1.2007

Η Δικαστική Επιμελήτρια

τ.σ. Αικατερίνη Κ. Γκουρνέλλου


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ