Σάββατο 17 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
Νόθες εκλογικές διαδικασίες

Καταγγελία της ΛΑΕ Χανίων

Με νοθείες, στα κρυφά και χωρίς καν οργάνωση των εκλογικών διαδικασιών στους Αγροτικούς Συλλόγους, προχωράει στην εκλογή νέας διοίκησης η ηγεσία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων στα Χανιά, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Αγροτική Ενότητα»(ΛΑΕ).

Στην ανακοίνωση της ΛΑΕ τονίζεται ότι η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων με την καθοδήγηση του προέδρου της ΓΕΣΑΣΕ μεθοδεύει να προχωρήσει σε ένα συνέδριο μέσα από αδιαφανείς και νόθες διαδικασίες. Ετσι, όπως καταγγέλλει η «Λαϊκή Αγροτική Ενότητα», παρά τις επίμονες προσπάθειές της να δοθούν τα μητρώα μελών Αγροτικών Συλλόγων της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων για να οργανωθούν οι εκλογικές διαδικασίες, το προεδρείο της Ομοσπονδίας το αρνείται πεισματικά.

Μπροστά σε όλα αυτά η ΛΑΕ καλεί τους αγρότες του νομού να βγάλουν τα ανάλογα συμπεράσματα και να βάλουν φραγμό σε τέτοιες λογικές που μόνο συμβιβασμένες και υποταγμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες συντηρούν. «Να ενεργοποιήσουν τους Αγροτικούς Συλλόγους και να πρωτοστατήσουν στην ανάπτυξη του αγροτικού κινήματος στο νομό έξω από τις λογικές της συναίνεσης και της υποταγής στην κατεύθυνση της σύγκρουσης και της ανατροπής της ΚΑΠ. Της πολιτικής της ΕΕ που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν συνδιαμορφώσει και εφαρμόζουν με στόχο το ξεκλήρισμα του φτωχού και μεσαίου αγρότη. Οσο γι' αυτούς που ονειρεύονται ένα ακόμη νόθο συνέδριο της ΟΑΣ, επισημαίνεται, να είναι σίγουροι ότι αυτή τη φορά δε θα βρουν το δρόμο ανοιχτό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ