Πέμπτη 8 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Δεκαπέντε τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε χτες το πρωί στο δρόμο Πολυγύρου - Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση Λιακκιάς, όταν λεωφορείο των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής βγήκε από το δρόμο και σφηνώθηκε ανάμεσα σε δύο δέντρα. Σύμφωνα με την Τροχαία, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, με οδηγό 71χρονο, που κινούνταν στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου έπεσε πάνω σε όχημα, που είχε σταματήσει στη διασταύρωση. Το λεωφορείο, που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, απέφυγε την τελευταία στιγμή τα δύο αυτοκίνητα, βγήκε από το δρόμο και στη συνέχεια ο οδηγός του, που δεν έχασε την ψυχραιμία του, επέλεξε να το «ρίξει» ανάμεσα στα δέντρα, για να ανακόψει την ταχύτητα.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: Για αυστηροποίηση των ποινών, λόγω του αποκαλούμενου «παραδικαστικού» και την ντε φάκτο κατάργηση της αρχής της επιείκειας, κυρίως υπέρ των αδύναμων κατηγοριών πολιτών, κατηγορεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας μερίδα δικαστικών λειτουργών, με χτεσινή του ανακοίνωση.

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ Ε. ΚΑΛΟΥΣΗ: Αναίρεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας άσκησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Φ. Μακρής ως προς το σκέλος που αποφάσισε να μην απευθυνθούν κατηγορίες κατά των Ε. Καλούση και των δικηγόρων Δ. Δημοσθένους και Ν. Αθανασόπουλου. Οσον αφορά τον Ε. Καλούση οι κατηγορίες αφορούσαν παθητική δωροδοκία δικαστή και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ' εξακολούθηση. Αντίθετα, στην περίπτωση των δύο δικηγόρων οι κατηγορίες αφορούσαν ενεργητική δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ