Τετάρτη 14 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
33ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ
Αδίστακτη η πλειοψηφία στο μαγείρεμα των συσχετισμών

Με αλλεπάλληλα ασφαλιστικά μέτρα προσπαθεί να αποκλείσει τον αντιπρόσωπο της ταξικής Ομοσπονδίας Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών. Συγκέντρωση σήμερα στις 11.30 π.μ. στην Ευελπίδων

Ξεπέρασαν κάθε όριο. Προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες της ΓΣΕΕ, να νοθεύσουν και να κατασκευάσουν συσχετισμούς, δε σταματάνε μπροστά σε τίποτα. Γι' αυτό χτες, για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ κατέθεσε εκ νέου ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος των ταξικών δυνάμεων, προκειμένου να στερήσει από την Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών τον αντιπρόσωπό της στο 33ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ. Και ενώ η πρώτη προσφυγή ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της Ομοσπονδίας απορρίφθηκε την περασμένη Παρασκευή, προχτές κατατέθηκε νέα, αφού η ΠΑΣΚΕ κατάφερε να παραπλανήσει τον προϊστάμενο του τριμελούς συμβουλίου διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθήνας, σύμφωνα με δήλωσή του, σε μια προσπάθεια να ξαναδικάσει την ίδια υπόθεση!

Το μένος τους κατά του ΠΑΜΕ, η εχθρότητά τους κατά των ταξικών ομοσπονδιών και της δράσης τους δεν κρύβεται. Γι' αυτό επιδόθηκαν σε ένα ασύλληπτο όργιο νοθείας, με αποτέλεσμα δεκάδες αντιπρόσωποι στο 33ο Συνέδριο που ξεκινάει αύριο να είναι κάλπικοι και να μην εκπροσωπούν κανέναν. Γι' αυτό και επανέρχονται κατά της Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων Ποτών προκειμένου να στερήσουν τον αντιπρόσωπο από τις δυνάμεις της ΔΑΣ, η οποία στο τελευταίο συνέδριο πήρε τις 8 από τις 11 έδρες ή το 73% των αντιπροσώπων του κλάδου. Και ταυτόχρονα να στερήσουν από έναν κλάδο και μια ομοσπονδία που εκπροσωπεί πάνω από 6.000 υπαρκτούς εργάτες τη νόμιμη εκπροσώπησή τους.

Ετσι ξαναπροσδιόρισαν πανομοιότυπη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για σήμερα κατά της Ομοσπονδίας, με την ελπίδα ότι ο δικαστής θα εκδώσει απόφαση της αρεσκείας τους.

Το ΠΑΜΕ καλεί συνδικαλιστές και εργαζόμενους σε συγκέντρωση σήμερα 14/3/2007 στα δικαστήρια στην Ευελπίδων στο κτίριο 5 και ώρα 11.30 π.μ.

Σχολιάζοντας τα εκφυλιστικά αυτά φαινόμενα, στελέχη της ΔΑΣ σημείωναν πως ενόψει του 33ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ και μπροστά στη σχεδιασμένη προσπάθεια του δικομματισμού να συνεχίζει να παραπλανά την εργατική τάξη και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα, ώστε να πηγαίνουν από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη, οι παρατάξεις των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ, με την ουσιαστική συμβολή της παράταξης του ΣΥΝ, την «Αυτόνομη Παρέμβαση», διαγωνίζονται για το ποιος θα φανεί ενισχυμένος.

Στην κατεύθυνση αυτή όχι μόνο δε διστάζουν να προχωρήσουν σε εκτεταμένη νοθεία σε πολλές οργανώσεις, αλλά προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν ξανά τη δικαιοσύνη, η οποία καλείται να πάρει θέση υπέρ τους. Παρουσιάζονται μάλιστα οι δικηγόροι τους στους δικαστές και σαν νέοι δοσίλογοι τους λένε από την αρχή ότι οι «απέναντι» είναι κομμουνιστές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ