Πέμπτη 29 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τι φοβούνται;

Να παρεμποδίσει τη συνάντηση και ενημέρωση των εργαζομένων του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Ολύμπιον» της Πάτρας, με κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ) και μέλη του ΔΣ του κλαδικού σωματείου των ιδιωτικών κλινικών της πόλης, που επισκέφτηκαν το θεραπευτήριο, επιχείρησε η διοίκησή του.

Οι συνδικαλιστές της ΟΣΝΙΕ επισκέφτηκαν το θεραπευτήριο προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του κλάδου, αλλά και να τους καλέσουν στη σημερινή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ. Αλλά ο διοικητικός διευθυντής του θεραπευτηρίου Πέτρος Μπάκουλας επιστράτευσε τους σεκιουριτάδες και επιχείρησε να εμποδίσει την περιοδεία με φαιδρές δικαιολογίες και εκφράσεις του τύπου «εδώ είναι σπίτι μου» κ.ά. Και όταν οι συνδικαλιστές της ΟΣΝΙΕ επέμειναν να συναντηθούν με τους εργαζόμενους, έσπευσε - στο ίδιο περίπου πνεύμα - και ο πρόεδρος του θεραπευτηρίου Φώτης Παπαβασιλόπουλος, πρώην διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ.

Τελικά, με την αποφασιστική στάση των συνδικαλιστών της ΟΣΝΙΕ, η περιοδεία έγινε και ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι. Και, βέβαια, η φωνή των αγωνιστών συνδικαλιστών θα εξακολουθήσει να ακούγεται στο θεραπευτήριο, όσο και αν φοβάται τη δράση του σωματείου η διοίκηση του «Ολύμπιον».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ