Κυριακή 22 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και ο αποτελεσματικός αγώνας

Ο δρόμος με το ΠΑΜΕ είναι ο μοναδικός αποτελεσματικός δρόμος στην αντιπαράθεση με την εργοδοσία, το κεφάλαιο και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, που έχουν τη μεγάλη εκτίμηση της εργοδοσίας.

Και μπορεί η εργοδοσία του ιδιωτικού συνεργείου να ανακάλεσε τις απολύσεις, αλλά συνεχίζει τις πιέσεις με άλλα μέσα, όπως μετακινήσεις εκείνων που πρωτοστάτησαν στις κινητοποιήσεις. Πρόκειται για ενέργειες - που πέρα απ' τον τρομοκρατικό τους χαρακτήρα - παραβιάζουν ακόμα και τις συμβατικές υποχρεώσεις της σύμβασης του συνεργείου με τη διοίκηση του «Ευαγγελισμού».

Ηδη, προχτές μια ομάδα καθαριστριών ζήτησε ακρόαση απ' το Διοικητικό Συμβούλιο που συνεδρίαζε εκείνη την ώρα. Τελικά, κλείστηκε συνάντηση αντιπροσωπείας των καθαριστριών με τη διοίκηση του νοσοκομείου για χτες η οποία αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

Γιατί η Διοίκηση του «Ευαγγελισμού» δείχνει απροθυμία συντασσόμενη έτσι - εκ των πραγμάτων - με την εργοδοσία που αμείβει τις καθαρίστριες με μισθούς πείνας;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ